A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Letartóztatás történt Matthew Perry halálának ügyében

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry halálának ügyében hónapok óta folyik a nyomozás. Csütörtök reggel letartóztatás történt az ügy kapcsán.
Vágólapra másolva!

Tavaly október végén meghalt a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry, aki kábítószer-túladagolás miatt fulladt bele Los Angeles-i otthonában a jakuzziba. A hatóságok korábban már annyit elárultak, hogy a fő gyanúsított egy ismert színésznő. Később kiderült, egy másik nő után is nyomoz a rendőrség, és egy bennfentes arról számolt be, hogy a hölgy egy két lábon járó gyógyszertár, aki bár hiába vallja magát józannak, ez nem igaz. 

A nő még gyanúsabbá vált, amikor törölte üzenetváltásait Perryvel. Korábban az Origo is beszámolt róla, hogy akár húsz év börtönt is kaphatnak a színész halála miatt megvádolt emberek. 

A Perry halála óta eltelt időben több ügynökség is vizsgálatot folytatott, köztük a Los Angeles-i rendőrség, a kábítószer-ellenes hatóság, az Egyesült Államok postaszolgálata és az amerikai ügyészség. Egy személyt csütörtökön tartóztattak le Dél-Kaliforniában - közölték bűnüldözési források az NBC Newsnak.

Letartóztatásra csütörtökön kora reggel került sor,

a vádakat egy későbbi sajtótájékoztatón jelenti majd be a Los Angeles-i ügyész és a DEA ügyvivője - írja az ABC.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!