Lógott az iskolából egy amerikai fiú, helikopterrel találták meg - videó

Vágólapra másolva!
Egy New York-i iskolás fiú, akit eltűntnek véltek, valójában csak lógott az iskolából, a New York-i rendőrség találta meg egy mentőhelikopter segítségével.
Vágólapra másolva!

A kilencéves fiú szülei számára rémálomként indult a mai nap, miután fiuk nem érkezett meg az iskolába. Hajtóvadászat indult a felkutatására, a hatóságok helikopterrel kezdték keresni az iskolás fiút. Hamar kiderült azonban, hogy a fiú nem tűnt el, csak lógott.

A New York-i rendőrség emberei a kilencéves fiút egy brooklyni háztetőn találták meg, amint a laptopján játszott.

A helikopter kamerái kiszúrtak egy iskolás fiút, aki a háztetőn ült, nyakkendőt viselt, ölében egy laptoppal. A helikopteren ülő Dan Rice riporter volt az első, aki felfedezte a fiút a családja lakóházának tetején. 

A riporter elmondta:

Sok olyan gyerekről írunk, akik eltűntek, szörnyű történeteink vannak a kétségbeesett szülőkről. Nem is emlékszem olyan esetre, amikor végül ilyen szerencsés ért volna véget egy incidens

- mondta Rice a FOX 5-nek.

A helyszínre hamarosan megérkeztek a New York-i rendőrség nyomozói, akik visszavitték a gyermeket a szüleihez.

Korábban arról is írtunk, hogy eltűnt két kisgyerek egy pesterzsébeti óvodából és ezt legalább harminc percig egy óvónő sem vette észre. Májusban a rendőrök segítettek egy bajba került gödöllői kisfiúnak, aki zokogott, fázott és halálra volt rémülve. 

Arról is írtunk áprilisban, hogy holtan találtak meg egy 4 éve eltűnt fiút, aki csak a boltba ment le vásárolni, de utána soha nem látták többé őt. A fiú édesanyja teljesen összetört a gyerekei elvesztése miatt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!