Megőrültek az Oasis rajongók, 3 millió forintot is adnának egy koncertjegyért

Vágólapra másolva!
Sokan az elővételben megvásárolt koncertjegyeiket többszörös áron árulják az internetesen. Az Oasis közösségi oldalán figyelmeztette a rajongókat, hogy ne vegyenek másodkézből jegyeket, mert az eredeti ár többszöröséért eladott, és nem a hivatalos forgalmazókon keresztül átruházott jegyeket érvénytelenítik.
Vágólapra másolva!

Péntek este nyílt meg az elővételes jegyvásárlási lehetőség az újra összeálló Oasis együttes koncertjeire. 19:00 és 22:00 óra között tudtak jegyet venni azok, akik korábban sikeresen regisztráltak a jegyértékesítő portálokon. A jegyeket online, "érkezési sorrendben” értékesítették.

Nem sokkal azután, hogy az elővételes vásárlási lehetőség megnyílt, a frissen vásárolt jegyek többszörös áron jelentek meg különböző internetes oldalakon. 

Az állójegyek 807 font (csaknem 350 ezer forint) és 3615 font (1,5 millió forint) között jelentek meg az internetes feketepiacon, míg néhány ülőhelyes jegyért 6000 fontot, vagyis csaknem 3 millió forintot is kértek. 

Az Oasis figyelmeztetést adott ki közösségi oldalán, amelyben arra kérte a rajongókat, hogy ne vegyenek többszörös áron jegyet és figyelmeztették az eladókat is, hogy hagyjanak fel az túlárazott értékesítéssel. 

Észrevettük, hogy az elővételes értékesítés kezdete óta többen próbálják eladni a jegyeket a másodlagos piacon. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a jegyeket csak a Ticketmaster és Twickets oldalakon keresztül lehet továbbértékesíteni, névértéken

- írta a zenekar az X-en, hozzátéve hogy a promóterek a feltételek megsértésével eladott jegyeket törlik.

Amint azt az Origo is megírta, másfél évtized után ismét összeállhat a brit sztárzenekar. Az Oasist alapító Gallagher testvérek 2009-ben léptek fel együtt utoljára.

Sokak számára ők az a banda, amely meghatározta a kilencvenes éveket, és megváltoztatta a rock and roll arculatát. Az Oasis máig több mint 70 millió albumot adott el világszerte, és 8 listavezető számuk volt Nagy-Britanniában.  A jegyek árusítása szombaton kezdődik.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!