A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Merész képpel lepte meg rajongóit a gigamellű pornómodell

Vágólapra másolva!
Egy pornómodell, akit „ a világ legmenőbb ügyvédjeként” emlegetnek, ott hagyta jól menő ügyvédi állását, hogy szexi tartamaival keressen pénzt. A nő folyamatosan merész képekkel kényezteti a rajongóit a különböző közösségi oldalakon. Így tett most is, mikor országa olimpiai aranyérmét ünnepelte. A szuperszexi képétől egyenes elájultak a követői.
Vágólapra másolva!

A brazil Denise Rocha mióta új karrierbe kezdett, már a Playboy magazin címlapján is megfordult. A pornómodell arról vált ismertté, hogy rendszeresen merész képeket tölt fel Instagram-oldalára, ahol 

már több mint 5 millió követővel büszkélkedhet. 

Denise nemrégiben osztotta meg legújabb fotóját, amiért követői oda voltak. A modell így ünnepelte, hogy Brazília aranyérmet nyert az olimpián. 

A képen a szőke bombázó egy padon ül, miközben félmeztelenül pózol. A hatalmas melleit pedig egy pólóval takargatja. 

Annak ellenére, hogy a kép több mint 100 ezer kedvelést gyűjtött be, voltak akiknek nem tetszett, hogy a modell így ünnepel egy olimpiai győzelmet. 

Denise korábban azzal a bejelentésével lepte meg rajongóit, hogy visszatér korábbi tanulmányaihoz, mivel a későbbiekben egy szextanfolyamot akar indítani Brazíliában. 

Mindig is szerettem új élményeket szerezni, és ez a téma sajnos még mindig sok tabut tartalmaz 

- meséli a modell a DailyStarnak.

Ezen változtatni szeretnék, úgy hogy én is részese legyek a folyamatnak

- tette hozzá a pornómodell.

Ahogy arról korábban írtunk, egy másik pornómodell botrányba keveredett, mikor megosztotta legújabb videóját. Rajongói nem rejtették véka alá a véleményüket, mikor egy ausztrál OnlyFans-modell a közösségi oldalán megosztotta legújabb videóját, amiben arról számot be követőinek, hogy kiküldték egy boltból. A modell emiatt dühös lett, és különböző üzleteket látogatott meg, ahol kifigurázta a hozzá hasonló influenszereket. 

Miután kirakták az üzletből, Dasha kínos magyarázkodásba kezdett. Azt írta, "másokat, akik szintén forgatnak, nem rúgják ki, kivéve engem". A nő szerint nevetséges, ahogy az alkalmazottak bántak vele, ezért úgy döntött, soha nem fog visszamenni abba az üzletbe. 

Egy OnlyFans-modellt több idősek otthonából is kitiltottak, mert szexelt a lakókkal. A 35 éves Tiff már azzal is sok embert megbotránkoztatott, hogy idősek otthonába járt be pornót forgatni, emiatt három ilyen intézményből is kitiltották. Legutóbbi Instagram-posztja azonban minden eddiginél nagyobb port kavart. A szőke színésznő ugyanis nyíltan elmondta, hogy mindezt miért csinálja, és mi motiválja abban, hogy ezután is folytassa, amit elkezdett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!