Egy sámánhoz ment hozzá a norvég hercegnő

Márta Lujza
Fotó: x.com/nypost
Vágólapra másolva!
Márta Lujza norvég hercegnő szombaton feleségül ment Durek Verrett amerikai spirituális guruhoz. A szertartáson a norvég király mellett más királyi családok is részt vettek.
Vágólapra másolva!

Az esküvő volt a csúcspontja annak a háromnapos ünnepségsorozatnak, amely megelőzte a szombati esküvőt - írta a Reuters.

Az 52 éves Márta Lujza a norvég király legidősebb gyermeke, aki a negyedik a trónöröklési sorban. A 49 éves amerikai Durek Verretthez fűződő kapcsolatát sokan bírálták Norvégiában.

A párhoz a festői nyugati Geiranger városában Svédország és Norvégia királyi családtagjai, valamint barátok, közösségi média influencerek és norvég hírességek csatlakoztak.  Harald király és Sonja királyné lánya 2022-ben lemondott hivatalos királyi kötelezettségeiről, hogy szabadabban foglalkozhasson saját üzleti vállalkozásával, és azt mondta, hogy ő és Verrett is tartózkodni fog attól, hogy hercegnői címét üzleti körökben használja.

Az 52 éves Márta Lujza és a magát hatodik generációs kaliforniai sámánnak valló Durek Verrett Geiranger városában kötötték össze az életüket, amely Norvégia egyik legnagyobb turisztikai látványossága, és amely egy fjordon fekszik, lenyűgöző kilátással. A pár 2019-ben jelentette be kapcsolatát. 

Amint azt az Origo is megírta, Márta Lujza norvég hercegnő és amerikai vőlegényének esküvőjét a kapcsolatot övező fenntartások ellenére a norvég királyi család örömmel várta. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!