Érettségi közben erőszakolta meg az egyik diákját a perverz tanárnő

Vágólapra másolva!
Beismerte bűnösségét egy, a negyvenes éveiben járó tanárnő, aki az érettségi napján, az iskolában szexelt egyik diákjával. A nő még évekkel ezelőtt az egyik közösségi oldalon ismerkedett meg a fiúval, akinek több meztelen képet is küldött magáról, majd azokkal zsarolta a fiút.
Vágólapra másolva!

A 46 éves Michelle Solisra több év börtönbüntetést szabtak ki, miután bevallotta, hogy egy 14 éves diákjával volt szexuális kapcsolata. 

Michelle még 2021-ben az Instagramon kezdett el beszélgetni a fiúval, akinek később négy pucér képet is küldött magáról. 

A tanár és diákja közötti kapcsolat hamar kiderült az Sycamore Junior High Schoolban, amiről több pletykát is terjesztettek a diákot. A hírek végül a fiú szüleihez is eljutottak, akik a tanárnőt feljelentették, a rendőrök pedig nyomozni kezdtek az ügyben. 

A hatóságok megtalálták a pár Instagram-üzeneteit és Michelle meztelen képeit a fiú telefonján. Miközben a nyomozók a telefont vizsgálták, az is kiderült, hogy a nő megpróbálta eltitkolni a viszonyát, még pedig úgy, hogy megfenyegette a fiút, törölje ki a beszélgetésüket. 

Michelle-t végül tavaly novemberben letartóztatták, de 11,6 ezer font (5 millió forint) összegű óvadék ellenében szabadon engedték. 

A tanárnő a bíróságon beismerő vallomást tett, és azt is elárulta, hogy a fiúval az érettségije napján egy osztályterembe mentek, hogy szexelhessenek. 

Végül Michell Solist bűnösnek találták, és 4 év börtönre ítélték. - írja a DailyStar

image

Legutóbb egy wisconsini tanárnőt tartóztattak le, mert 11 éves diákjával csókolózott. Angliában pedig több évre eltiltottak egy pedagógust a tanítástól, miután szexmunkát vállalt kereset kiegészítésként.

2021-ben két év börtönre ítélték, majd a bíróság legfrissebb döntése alapján örökre eltiltották a tanítástól azt a nőt, aki kiskorú diákjával szexelt. Legalább harminc alkalommal létesített szexuális kapcsolatot tizenéves diákjával egy 33 éves arkansasi tanárnő. Ha elítélik, akár életfogytiglani börtönt is kaphat. 

Egy tanárnő beismerte, hogy a kosárlabdaedzés befejezése után gyakran szexelt az autójában egy 14 éves diákjával. A diák és a tanár közötti kapcsolatra azután derült fény, hogy a fiú nővére megtalálta a közös képeiket. Egy tanárnőt azzal vádolnak, hogy három diákjával szexelt. Ha bűnösnek találják az ellene felhozott vádakban, hosszú időre börtönbe kerül.

Alexsia Saldaris és Jennifer Larson, egy janesville-i iskola tanárai felmondtak, miután kiderült, hogy az egyikük csókolózott egy fiatal fiúval, és fehérneműs képeket küldött neki magáról, a másik pedig részegen ölelgette és flörtölt vele. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!