A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
NyílNyíl

Eddig nem látott rendőri testkamerás felvételek kerültek elő a Trump elleni merényletről

Vágólapra másolva!
Megdöbbentő információk láttak napvilágot a Trump elleni merényletről. Rendőri testkamerás felvételek bizonyítják, hogy mennyire szervezetlen volt a biztonsági szolgálat.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, merényletet követtek el Donald Trump amerikai elnökjelölt ellen Pennsylvania állambeli Butler közelében tartott kampányrendezvényen július 13-án. Hat perccel azután, hogy Trump megkezdte a beszédét, több lövést is leadtak rá, az egyik lövedék pedig az elnökjelölt fülét súrolta. Mint később kiderült a merényletet az egyik épület tetejéről követte el a gyanúsított. A támadásban egy ember meghalt, ketten megsebesültek. A rendezvényi helyszínt biztosító mesterlövészek azonnal reagáltak és lelőtték az elkövetőt. A rendőrség azonosította a 20 éves merénylőt Thomas Matthew Crooks néven.

A napokban került nyilvánosságra egy rendőrségi testkamerás felvétel is, amely a merénylet előtti pillanatokat rögzítette.

A felvételekből kiderül, hogy a rendőrök egy része azt hitte, hogy biztosítva van a tető. Az egyik rendőrtiszt pedig arról beszélt, hogy napokkal korábban szólt a titkosszolgálatnak, hogy biztosítsák az épületet, ahonnan a merénylet történt.

A felvételen elhangzottak rávilágítanak a rendezvény biztonsági rendszerének aznapi szervezetlenségére. Természetesen senki nem vállalta a felelősséget, az érintett szervezetek egymásra mutogattak - írja a Fox News.


 





 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!