Titokban videózott a Tesla gyárában, egészen hihetetlen dolgot vett észre - videó

Vágólapra másolva!
Egy férfi drónt reptetett a Tesla Gigagyárába, és körülbelül 14,5 milliárd forint értékű Cybertruckot talált.
Vágólapra másolva!

A Brad Sloan által a YouTube-ra feltöltött videóban több tucat jármű látható a gyár területén kívül. A SupercarBlondie szerint a felvételen látható autók összértéke legalább 14,5 milliárd forint. 

Úgy tűnik, hogy a Cybertruck gyártása most még intenzívebben beindult, miután az autók gyártása az eredeti bejelentés után némi késedelmet szenvedett.

A Cybertruck gyártását eredetileg 2021 végére tervezték megkezdeni, de később 2022-re halasztották. A Tesla tulajdonosa és alapítója, Elon Musk 2023-ra tolta tovább az ütemtervet, és januárban megerősítette, hogy a Cybertruck teljes volumenű gyártása csak valamikor az év vége felé indul.

Musk mindig is azt állította, hogy a Cybertruck késését az okozta, hogy a Tesla igyekezett kielégíteni a népszerű Model 3 és Model Y iránti keresletet. De most úgy tűnik, hogy jelenleg rengeteg Cybertruck készül, miután több száz ilyen járművet láttak a texasi gyárban.

elonmusk
Elon Musk.
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Ma reggel eső késleltette a forgatást, így később készültek a felvételek. Rengeteg autószállítóra rakodnak ma Tesla járműveket. A déli szárny olyan forgalmas, mint még soha

– mondta Sloan a YouTube-on. 

A videó készítője letiltotta a más webhelyeken történő lejátszást, így azt erre a linkre kattintva tudja megtekinteni.

Részlet a videóból.
Fotó: Brad Sloan/YouTube

Eközben egy másik drónpilóta, Joe Tegtmeyer, szerdán (augusztus 28-án) készült felvételeket osztott meg, amelyek még több tökéletesen felsorakoztatott Cybertruckot mutatnak.

Az emberek gyorsan kommentálni kezdték a felvételeket, az egyik felhasználó ezt írta: 

Valóban, úgy tűnik, hogy a gigagyár felfuttatja a termelést. Mennyit gyártanak le naponta?

Egy harmadik megjegyezte: Hányat láttál a parkolókban az indulás óta? 

Electrify Expo 2024 offers test drive electric vehicles in San Francisco
Tesla Cybertruck.
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Amióta a jármű 2023 novemberében piacra került, több sofőr is panaszkodott

Egy tulajdonos még azzal is vádolta a Teslát, hogy elkapkodták a Cybertruckok gyártását. Azt állította, hogy azok meglepő mértékben mutatnak meghibásodásokat - számolt be róla az Unilad.

Az év elején egy kaliforniai tulajdonos azt állította, hogy szinte azonnal problémái adódtak a Cybertruckkal, miután megvásárolta.

Áprilisban beszámoltunk arról is, hogy az első negyedévben 55 százalékkal csökkent a Tesla profitja a múlt év azonos időszakához képest. Felgyorsítják a megfizethető modellek érkezését.

Júniusban arról is írtunk, hogy először érkezett rövid látogatásra Magyarországra a megdöbbentő formájú és jókora, műszakilag sem éppen hétköznapi e-pickup, amely Elon Musk régi álmának beteljesülése.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!