A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA

Donald Trump szerint az új demokrata alelnökjelölt minden amerikai rémálma

Vágólapra másolva!
Tim Walzot, Minnesota állam demokrata kormányzóját választotta alelnökjelöltjének Kamala Harris kedden, amit Donald Trump országos sajtótitkára kommentált.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, megvan a Demokrata Párt új alelnökjelöltje. Tim Walzot kedd reggel jelölték Kamala Harris alelnökjelöltjének. A 60 éves volt kongresszusi képviselő második ciklusát tölti Minnesota kormányzójaként - egy olyan államban, amelyet a demokraták évtizedek óta megbízhatóan megnyernek az elnökválasztásokon, de a Trump-kampány célja lett megszerezni azt.

Nemrégiben Walz "furcsának" nevezte Trumpot és J.D. Vance-t is. A Trump-kampány válaszul Walzot liberális politikája és nézetei miatt szidta, amelyek szerintük tökéletesen kiegészítik Harris nézeteit.

Miközben Walz úgy tesz, mintha támogatná a Heartlandben élő amerikaiakat, amikor a kamerák előtt áll, úgy véli, hogy a vidéki Amerika 'többnyire tehenekből és sziklákból áll' 

- mondta Karoline Leavitt, a Trump-kampány országos sajtótitkára. Leavitt úgy folytatta, hogy ha Walz nem mondja el a választóknak az igazságot, akkor majd mi elmondjuk: 

Kamala Harrishez hasonlóan Tim Walz is veszélyesen liberális és a Harris-Walz-féle kaliforniai álom minden amerikai rémálma

- írja a Fox.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!