Brutálisan megverte feleségét, majd családjára gyújtotta a házat egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy nő az életéért küzdött, miután férje csaknem halálra verte majd a rá és két gyerekére gyújtotta a családi házukat. A gyerekeket és az anyát végül a szomszédok mentették ki a lángok közül.
Vágólapra másolva!

Július 1-jén, miután Tessa Trotter végzett a munkával, az ikerteavéréhez indult az 5 és 8 éves kisfiával. Azonban mikor a család ki akart menni a házból, a nő férje, Zachary Mowel rátámadt a feleségére Tennessee-ben. Miután megverte feleségát, Zachary benzint locsolt a házra, majd meggyújtotta azt. 

Zachary Mowel, rendőrségi fotó, bűntény, bűnöző
Fotó: Dickson County Sheriffs Office 

Állt, és engem figyelt, és folyton azt mondta, hogy lassan fogok meghalni az égő házban. 

- meséli az anya a NewsNation "Banfield" című műsorában.

Tessa arról is beszámolt, hogy a két fia végig nézte az esetet, és közben könyörögtek az apjuknak, hogy ne ölje meg az anyjukat. 

Az anya elismerte, úgy hitte meg fpg halni és csak arra tudott gondolni, hogy mi lesz a gyerekeivel azután, ha már nem lesz. 

Az életét azonban a szomszédai, Ralph Grayson és fia, Clay mentették meg, akik az utca túloldaláról rohantak be az égő házba.

 Mikor a műsorvezető a Tessával készült interjú közben a szomszédokat is behívta a műsorba, az anya sírva fakadt. 

Nem tudom elégszer megköszönni! Nem lennék itt, ha ti nem lennétek!

- mondta a szomszédainak az anya.

A szomszédok pedig megnyugtatták a nőt, ha kiengedik a kórházból, akkor gondoskodni fognak arról, hogy mielőbb felépülhessen. 

image

Tessa nővére a támadás után egy adománygyűjtő oldalt hozott létre a GoFundMe-n, ahol arról is beszámolt, hogy

 a testvérét kilencszer szúrta meg a férje, ami miatt az egyik tüdeje összeomlott. Valamint harmadfokú égési sérülések lettek a jobb lábán, eltört néhány bordája és deréktól lefele lebénult. 

Az emberek már közel 70 ezer fontot (32 millió forint) gyűjtöttek össze a család megélhetési és egészségügyi költségeinek támogatására. 

Tessa erős, de hosszút út áll előtte, mire a terápiák segítségével felépül. A fiai biztonságban vannak, de mindenki segítségére szükség van, hogy a család fizetni tudja a kórházi számláit. 

- írja a nő családja az adománygyűjtő oldalon.

A Tennessee-i nyomozó iroda megerősítette, hogy a 28 éves Zachary Mowelt letartóztatták és vádat emeltek ellene. A férfinak gyilkossági kísérlet, gyújtogatás, súlyos testi sértés, és családon belüli erőszak miatt kell felelnie.-írja a Mirror.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!