57 év után találták meg a férfi holttestét, aki soha nem jött vissza a WC-ből

Vágólapra másolva!
Egy nagypapa éppen fiával ivott egy kocsmában, ahol jelezte neki, hogy elmegy a mosdóba, azonban onnan már sosem tért vissza többé. Az akkor 54 éves férfit a rendőrség 57 éven kereste, nemrég azonban az unokájának sikerült nyomokra bukkannia.
Vágólapra másolva!

Russel Lowbridge egy rendőrségi fotón látott meg egy zoknit, amit azonnal felismert.

Hirtelen eszembe jutott, hogy gyerekként felhúztam nagypapámnak azt a zokniját, ami akkor a térdemig ért. Azonnal szóltam a rendőrségnek, akik DNS-mintát vettek tőlem. Ekkor derült ki, hogy az tényleg Alfredé volt. Egyszerre voltam sokkos állapotban és lenyűgözve. 

Az idős férfi eltűnése mögött egy kegyetlen gyilkosság állt, ugyanis a hatóságok súlyos sérüléssel találtak rá a fején és az állán, amit késelés okozhatott - írta meg a Metropol. A LadBible szerint ugyanis egy farmon találták meg a férfit holttestét.

 

Rendőr, rendőrségi, sziréna,
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock/ANDRANIK HAKOBYAN 

Azt mondták, küzdött az életéért. Törött kezei ugyanis erre utaltak. Olyan volt, mintha behúzott volna egyet valakinek. Ezenfelül pedig zúzódásra utaló jeleket találtak a bordáin és hátán is. Mintha valakivel birkózott volna

- mondta az unoka.

Nem ritka, hogy ennyire elhúzódik egy nyomozás, nemrég beszámoltunk róla ugyanis, hogy több mint 50 év után oldottak meg egy rejtélyes gyilkossági ügyet az Egyesült Államokban.

Hiram tejkiszállítással foglalkozott Floridában. 1968 áprilisában azonban a munka végeztével nem tért haza többé. A rendőrség keresést indított, és egy repülőgépről felfedezték a holttestét, a tejes kocsi mellett feküdt Vero Beach környékén.

Grayam testén a rendőrök golyó ütötte sebeket találtak. Úgy tűnt, mintha kivégezték volna - mondta el a helyi seriff. A rendőrség hajtóvadászatot indított, de a férfi gyilkosát nem találták meg. Évtizedekkel később azonban újra elkezdtek nyomozni az ügyben - írja a CBS News.

Egy tanúvallomás szerint Grayamot utoljára két férfival látták beszélgetni, majd hármasban elhajtottak a tejes kocsival.

A szemtanúk elmondásai új utat nyitottak a nyomozásban, és kiderült, hogy a 2016-ban meghalt Thomas Williams beismerte Grayam meggyilkolását.

A tanúk - akik közül egyikük sem ismerte a másikat - elmondták a nyomozóknak, hogy Williams korábban bevallotta nekik, hogy ő ölte meg Grayamet.

Mindketten azt állították, hogy Williams fenyegetést jelentett rájuk és családjukra nézve, amíg élt. De a tény, hogy most már halott, bátorságot adott nekik, hogy előálljanak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!