Agyonlőttek egy nyolcéves gyereket Angliában

Vágólapra másolva!
Meghalt egy nyolcéves gyerek, miután lelőtték egy cumbriai farmon szombaton. A gyerek a fején és az arcán szenvedett súlyos sérüléseket. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, de nem tudták megmenteni az életét, éjszaka meghalt.
Vágólapra másolva!

Meghalt egy nyolcéves fiú, miután rálőttek egy cumbriai farmon, Warcop környékén szombaton. A gyerek a fején és az arcán szenvedett súlyos sérüléseket - írja a Sky News.

A rendőrség vizsgálja az esetet. Mint mondták, szombaton nem sokkal délután 3 óra előtt hívták őket a farmra.

A lőfegyvert a helyszínen lefoglalták a rendőreink, a nyolcéves kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba.

 "Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a fején és az arcán, sajnos egyik napról a másikra meghalt" - közölték. A cumbriai rendőrség hozzátette, hogy 

a helyszínen letartóztattak egy 60 év körüli férfit. 

A rendőrök őrizetbe vették, gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával letartóztatták, később azonban óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Nemrég arról írtunk, hogy megöltek egy hétéves kisfiút India északi részén egy áldozati rituálé keretében, az üggyel összefüggésben öt embert őrizetbe vettek - közölte a helyi rendőrség. A rituális áldozat célja az volt, hogy szerencsét hozzon az iskolának, amelynek tanulója volt. Egy anya pedig elment szórakozni, amikor a 13 éves lánya haldoklott

Holtan találtak egy kedves, okos kisfiút otthonában. A nyomok szerint a saját anyja ölte meg. A nő nem sokkal korábban a saját apját is megpróbálta megölni. Pisztollyal lőtte le 11 éves lányát egy georgiai nő, majd magával is végzett. Egyelőre a rendőrök sem tudják, miért tehette. Az ügyben jelenleg is nyomoznak. Szülei holtan találták meg 10 éves kislányukat ausztráliai otthonukban, a gyereknek elvágták a torkát. A rendőrség megerősítette, hogy gyilkossági nyomozást indítottak.

Arról is beszámoltunk, hogy Axel Rudakubana a neve annak a 17 éves gyereknek, aki késsel támadt nyáron  egy Taylor Swift témájú, az angliai Southportban tartott rendezvényen. Meghalt a hatéves Bebe King, a hétéves Elsie Dot Stancombe és a kilencéves Alice Dasilva Aguiar. A tinédzser ellen három rendbeli gyilkosság és 10 rendbeli gyilkossági kísérlet miatt vádat emeltek; előzetes letartóztatásba helyezték. Előtte egy katonát ért több szúrás Angliában, illetve öt embert, köztük egy tinit tartóztattak le gyilkossági kísérlet miatt. Késsel támadtak egy férfira a Rawnsley Park közelében, a sérült nem volt a helyszínen, amikor a rendőrök hét perccel a hívás után kiérkeztek, besétált a kórházba.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!