Rengeteg migráns szavazna Kamala Harrisre, hogy elkerülje a kitoloncolást

Vágólapra másolva!
A Daily Wire számolt be egy kulcsfontosságú csatatérállamban, Arizonában felvett videóról, amelyben állampolgársággal nem rendelkező migránsok elárulták, hogy regisztráltak a novemberi elnökválasztásra. Közölték azt is, hogy Kamala Harrist részesítik előnyben, miután Donald Trump a győzelme esetén tervezi kitoloncolni az országból az illegális bevándorlókat.
Vágólapra másolva!

A Heritage Oversight Project által megszerzett videófelvételen hat olyan megszólaló is van, akiknek nincsen amerikai állampolgárságuk, mégis tudtak regisztrálni munka közben vagy akár szupermarketekben a választásokra.

A lap emlékeztet, Arizona államban csupán 11 ezer szavazattal nyerte meg Joe Biden mely szoros választási eredménynek számított. Amennyiben hatalmas számú migráns fog ismét leszavazni - hálából - a demokratákra, azzal tovább nőhet a szavazatkülönbség. 

„Csak kíváncsiságból kérdezem, be van-e jegyezve szavazni?” - kérdezte az újságíró az egyik phoenixi lakóparkban lakó nőtől.

 Igen, már regisztráltunk

- válaszolta, majd pillanatokkal később bevallotta, hogy nincsen amerikai állampolgársága.

A videó akkor készült, amikor a konzervatívok arra figyelmeztettek, hogy az illegális bevándorlók szavazhatnak az amerikai választásokon, a baloldalon pedig egyesek „2024 nagy hazugságaként” vagy „mítoszként” gúnyolták ki az aggodalmat.

Számomra és más értelmes amerikaiak számára is nyilvánvalóvá vált, hogy a baloldal úgy döntött, hogy a hatalom megtartásának egyetlen módja az illegális szavazások 

- mondta Mike Howell, a Heritage Foundation Oversight Project ügyvezető igazgatója a The Daily Wire-nak.

A videó nem sokkal azután készült, hogy az America First Legal bejelentette, hogy mind a 15 arizonai megyét beperelte, azt állítva, hogy azok nem voltak hajlandóak törölni az illegális bevándorlókat a választói névjegyzékből. Virginia és Texas eközben már eltávolította az állampolgársággal nem rendelkezőket a választói névjegyzékből.

Egyes baloldali szervezetek megpróbálják kihasználni a tömeges bevándorlást, hogy velük befolyásolhassák az amerikai választások végkimenetelét. A Daily Wire egyik nyomozása feltárta, hogy a Soros György által finanszírozott baloldali szervezetek azon dolgoznak, hogy állampolgársággal nem rendelkezőket honosítsanak és szavazóként mozgósítsanak. Az egyik ilyen szervezet azzal büszkélkedett, hogy a migráció „befolyásolhatja az országos, állami és helyi választások kimenetelét”.

Közölték, hogy

míg Biden-Harris-kormány alatt több mint 10 millió ember lépte át a határt, addig Trump elnöklése alatt mindösszesen 415 000 érkezőt regisztráltak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!