A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Saját párttársai is ellene szavaztak: Kamala Harris megbukott a történelmi amerikai migrációs válság kezelése kapcsán

kamalaharris
Ő lehet a következő amerikai elnök?
Vágólapra másolva!
Felelősségre vonták az amerikai alelnököt a képviselőházban. A Magyar Nemzet szerint Kamala Harris eredménytelenül teljesített, óriási problémát okoz a migráció az Egyesült Államokban, és még saját párttársai is Harris ellen szavaztak.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államok képviselőházában kimondták, hogy sikertelen munkát végzett a demokraták valószínű elnökjelöltje alelnökként. Kamala Harris ellen szavaztak a kormányzat határpolitikája miatt, erről számolt be a Fox News amerikai hírcsatorna. 

A Magyar Nemzet szemléje szerint a döntés rávilágít az alelnök szerepére a Biden-kormányzat csúfos bukásában.  A határozat elítéli a Soros-birodalom által is támogatott, és elnökjelöltségre vágyó Harris munkában nyújtott teljesítményét.

Az állásfoglalás egybecseng Donald Trump korábbi kijelentésivel is. A határozatra azonban nemcsak a republikánusok, hanem hat demokrata képviselő is igennel voksolt.

migráció, texas, határ
Fotó: Anadolu via AFP

Kamala Harris alelnöksége alatt elözönlötték a migránsok Amerikát

A bukott Joe Biden elnök kormánya azzal bízta meg Kamala Harrist, hogy kezelje a migráció kiváltó okait. Ez egyértelműen nem sikerült az alelnöknek, ugyanis történelmi szintet ért el az illegális bevándorlók száma az Egyesült Államokban. 

A törvényjavaslat vitája során Elise Stefanik republikánus kongresszusi képviselő azzal vádolta meg Harrist, hogy „Joe Biden határ menti cárjaként felügyeli a sikertelen és veszélyes politikát, amely a nemzet történetének legkatasztrofálisabb határválságát okozta.”

A republikánus képviselők és a hozzájuk csatlakozó demokraták szerint Harris nem tett eleget az illegális bevándorlás visszaszorítása érdekében az általuk „határcárnak” nevezett szerepben.

A tétlenségének eredménye a rekordszámú illegális bevándorló, a túlterhelt közösségek és a jogállamiság kizsigerelése

 – mondta Mike Johnson, a képviselőház elnöke.

Korábban írtunk róla, hogy a dolgozó és középosztálybeli amerikaiak több mint 30 millió bevándorlóval - köztük legális bevándorlókkal, vízummunkásokkal és illegális bevándorlókkal - versenyeznek a munkahelyekért - derült ki a Pew Research Center felméréséből. Az adatokból világosan látszik, hogy évek óta egyfajta népességcsere zajlik, amelynek az az egyik célja, hogy migráns munkavállalókra cseréljék le az őslakos amerikaiakat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!