Videón, ahogy egy nő ellop egy luxusautót és elgázolja vele a tulajdonost

Vágólapra másolva!
Egy nő úgy tett, mintha meg akarna venni egy luxusautót Kanadában. Amikor az eladó beengedte az autóba, a nő magára zárta az ajtókat és elgázolta a tulajdonost a saját felhajtóján.
Vágólapra másolva!

A kanadai rendőrség nyilatkozata szerint egy biztonsági kamera felvette, amint egy nő becsöngetett áldozata ajtaján, hogy meg akar venni egy 2022-es Porsche Cayenne-t, amit a férfi online hirdetett. 

A nő beült az autó volánja mögé, magára zárta az ajtókat, elütötte az áldozatot és elmenekült a lopott autóval 

- közölte a rendőrség. A rendőrség szerint a nő a lopott autóval menekült el a helyszínről, hozzátéve, hogy egy bűntársa, aki az áldozat házával szemben parkolt egy szürke Bentley Bentaygával, szintén részt vett a lopásban.Az áldozat elmondta, hogy sérüléseket szenvedett a könyökén, a kezén és a lábán, és orvosi ellátásra szorult az eset után - írja a NY Post.

Néhány napja arról is írtunk, hogy Szlovákiából lopták el egy ember kocsiját, egyik hajnalban pedig arra ébredt, hogy a GPS szerint Pesten van az autó. A rendőrök elkapták a tolvajokat.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) legfrissebb adatai szerint 2024 első félévében Citroënből már többet loptak el, mint tavaly egész évben. Autólopási toplista 2024 január-június.

Arról is beszámoltunk, hogy egy vállalkozó két luxusautóját lopták el profi autótolvajok a háza elől. A harmadikat nem fogják, mivel az amerikai elnököt nem védik úgy, mint ő a harmadikat - fotó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!