Őrjöngő bikák szabadultak el egy massachusettsi rodeón - videó

Vágólapra másolva!
Nyolc bika szökött meg egy rodeóról vasárnap Massachusettsben.
Vágólapra másolva!

A résztvevők által rögzített videón látható, amint a North Attleboro-i Emerald Square Mall bevásárlóközpontban rendezett rodeón 

a bikák átszakítják a korlátot és a parkolón keresztül elmenekülnek

 - írja a Western Mass News.

A North Attleboro-i tűzoltóság felszólította a közösséget, hogy rendkívül legyenek óvatosak, és ne közelítsék meg a bikákat. A lakosokat arra is kérte a tűzoltóság, hogy értesítsék a hatóságokat, ha észrevesznek egy szabadon lévő bikát - írja az ABC News.

Az Aol szerint helyi idő szerint nem sokkal délután 4 óra előtt a tűzoltók szinte az összes szökött bikát befogták. A tűzoltóság közlése szerint egy bika még mindig szabadon van.

Az elsősegélynyújtók folytatják a szabadon maradt bika keresését

- áll az osztály közleményében. A város honlapján közzétett bejegyzés szerint nem jelentettek sérülteket.
Arról is írtunk, hogy megvadult az egyik bika júniusban az oregoni arénában egy rodeó versenyen. Az állat kiugrott az arénából és nekirontott a nézőknek, miközben eltiport egy nőt, aki az útjába került. A nő súlyosan megsérült. A drámai eset nem sokkal este 10 óra előtt történt a 84. Sisters Rodeo utolsó futamán - írja a New York Post. Egy videón látható, amint az állat átugrik a kétméteres kerítésen a nézőtér felé és nekiront egy nőnek. A bika úgy felöklelte a nőt, hogy az fejre esett, majd az állat másodszor is felöklelte. A nő ezután a bika lábai alatt a földre zuhant. 

Miközben mi, emberek bezárjuk az állatokat, az ez ellen tiltakozó „foglyok" ügyesen megtalálják a módját annak, hogy kiszabaduljanak. Ezek a szökések néha ártalmatlanul végződtek és az állatok gyorsan visszakerültek a helyükre, de volt, amikor komoly pusztítást okoztak. A kínai leopárdok „kitörési" kísérletétől a marylandi „szavannában" szabadon kóborló zebrákig összeszedtük az elmúlt esztendő legvadabb "állati" szökési kísérleteit.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!