73 év után talált vissza a családjához a hatévesen elrabolt férfi

Vágólapra másolva!
Megtaláltak egy férfit, akit több mint 70 évvel ezelőtt, hatéves korában elraboltak. Egy parkból vitte el egy nő hatévesen.
Vágólapra másolva!

Luis Armando Albino 1951. február 21-én tűnt el. Eltűnésekor a bátyjával játszottak a kaliforniai West Oaklandben egy parkban. 

A gyermeket egy nő csalogatta magához azt ígérve, hogy édességet ad neki, majd ezután magával vitte.

Az ügy az évtizedek alatt kihűlt, ám a férfi 63 éves unokahúga nem adta fel. A nő online DNS-tesztek és újságarchívumok, valamint az oaklandi rendőrség, az FBI és az Igazságügyi Minisztérium segítségével talált rá a 79 éves Luis-ra - írja a Bors.

Az eltűnt férfi és a bátyja végül júniusban viszontláthatta egymást, mielőtt az idősebb testvér rákban elhunyt volna.

Sajnálatos módon azonban a család néhány tagja már nem érhette meg az újbóli találkozást. Luis édesanyja 2005-ben, 92 éves korában halt meg, anélkül, hogy valaha megtudta volna mi történt fiával.

Mint kiderült, az idős férfit az elrablását követően New Yorkba vitték, ahol egy házaspár felnevelte. Luis a későbbiekben tűzoltóként dolgozott, valamint a tengerészgyalogságnál is szolgált Vietnámban. Azt egeylőre nem tudni, hogy pontosan miért rabolták el annak idején. Az FBI elmondása szerint az emberrablással kapcsolatos nyomozás továbbra is folyamatban van - írja a Mirror.

Korábban írtunk róla:

Legutóbb az Origo arról számolt be, egy biztonsági kamera felvételei láttak napvilágot, ahol az látható, hogy néhány férfi megpróbálta elrabolni az utcán labdázó gyerekeket az Egyesült Államokban. Azt megelőzően pedig arról érkeztek jelentések, hogy szektások raboltak el egy négy éves kislányt Utah-ban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!