Az esküvője után gyilkoltak meg egy ápolónőt

Vágólapra másolva!
A 32 éves Melissa Jubane szeptember 1-jén ért vissza az oregoni otthonába az esküvőjéről, majd nem sokkal később eltűnt. A holttestét napokkal később találták meg a rendőrök, miután szeptember 4-én nem ment be dolgozni.
Vágólapra másolva!

Egy oregoni ápolónő és a férje Hawaiin jázasodtak össze augusztus végén, ahonnan szeptember 1-jén utaztak haza. A nő szeptember 3-án kezdett el újra dolgozni. Ezt meg is tette, azonban szeptember 4-én már nem kezdte meg a reggeli műszakját. A munkatársai és a rokonai emiatt aggódni kezdtek, a feszültség pedig csak nőtt, amikor a telefonján sem érték el, mert ki volt kapcsolva. 

Bejelentést tettek a rendőrségen, akik kimentek a nő otthonához. Furcsának találták, hogy a nő tárcája és kulcsai nem voltak a lakásban, azonban az autója ott volt a parkolóban. 

Keresést indítottak, aminek pár napon belül meg lett az eredménye, ugyanis megtalálták a nő holttestét. 

A gyilkossággal a nő egyik szomszédját, a 27 éves Bryce Johnathan Schubert gyanúsítják. A rendőrség több információt nem ismertetett egyelőre az üggyel kapcsolatban. A nyomozást továbbra is folytatják - írja a Fox News

Ahogy arról beszámoltunk, hogy családi vita után szándékosan elgázolta ismerősét egy újkígyósi férfi. A két család között féltékenység miatt alakult ki konfliktus augusztus 26-án. Emiatt a férfi családja machetével, ásóval és kapával felfegyverkezve, egy kétegyházai kocsmánál rátámadt az ismerős családjára. Az illető megpróbált elmenekülni a támadás elől, ezért a férfi beszállt a kocsijába és utánament. Amikor utolérte, szándékosan elsodorta. Ezek után visszafordult, és még egyszer elgázolta. Az áldozat a földön maradt, súlyosan megsérült, a mentők vitték kórházba. 

Egy rendőr elütött egy napozó nőt a New Jersey állambeli Wildwood egyik strandján múlt héten. Az áldozat, akinek a nevét a hatóságok nem hozták nyilvánosságra, súlyos sérüléseket szenvedett. Eltörtek a bordái, három csigolyája és a tüdejével is probléma van. Murphy szerint a rendőr egy szabálysértésre reagált, amikor a baleset történt. 

Egy friss házaspár a lagzi után, amit egy pizzériában tartottak, a vőféllyel együtt az otthonukba ment, ahol veszekedni kezdtek egymással. A vita azonban hamar elfajult, emiatt pedig a pár beült az autójába és hatalmas sebességgel elgázolta a házuk előtt álló vőfélyt. Amikor a rendőrök a helyszínre értek, az elgázolt vőfélyt kórházba vitték, ahol a gyors orvosi segítség ellenére néhány órával később meghalt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!