Harry herceg magára hagyta Meghan Markle-t

Vágólapra másolva!
Harry herceg Meghan Markle nélkül utazott Nagy-Britanniába. Sussex hercege hétfőn részt vesz a WellChild díjátadóján Londonban, több mint 15 éve a jótékonysági szervezet védnöke.
Vágólapra másolva!

Harry hercegnek több megbeszélése lesz ma az Egyesült Királyságban, ahová Meghan Markle nélkül utazott. Egyelőre azt nem tudni, hogy meglátogatja-e a családját. Sussex hercege súlyos beteg fiatalok és családjaik eredményeit ünnepli a látogatása során. A londoni WellChild díjátadón a jótékonysági szervezet védnökeként vesz részt, ezt a szerepet több mint 15 éve tölti be - írja a Mirror.

Harry,herceg
Egy királyi szakértő szerint a herceg a házasságában is csak egy "tartaléknak" érzi magát.
Fotó: X

A látogatás felvetette a kérdést, hogy

vajon találkozik-e Harry és bátyja, Vilmos vagy a walesi herceg Skóciába utazik, hogy apjával, a királlyal töltse az idejét.

 A lap szerint Károly király jelenleg a balmorali otthonában tölti az idejét. Harry látogatása éppen akkor történik, amikor a herceg az Egyesült Királyság belügyminisztériuma ellen jogi vitát folytat. Fellebbezett a legfelsőbb bíróság döntése ellen, amely elutasította a személyes biztonsága szintjének megváltoztatására irányuló kérelmét. Úgy gondolják azonban, hogy a családapa

biztonságban lesz – akár a rendőrségnek, akár a privát csapatának köszönhetően – a WellChild díjátadó ünnepségen a Fulham melletti Hurlingham Clubban, Nyugat-Londonban.

A WellChild az ország súlyos beteg, inspiráló fiataljait díjazza, valamint az ő egészségükért és boldogságért dolgozó emberek odaadását ünnepli, beleértve az egészségügyi, szociális és oktatási szakembereket. Harry rendszeresen részt vesz a WellChild éves rendezvényén. A nagy esemény előtt a herceg részt vesz egy fogadáson, ahol találkozik a kategória győzteseivel és családjaikkal. Ezután csatlakozik a vendégekhez a díjátadó ünnepségen, ahol 

átadja a Leginspirálóbb 4-6 éves gyereknek járó díjat, és rövid beszédet mond.

Nemrég lett 40 éves Harry herceg, visszafogottan köszöntötte őt a királyi család. Sussex hercege és Meghan Markle egy fontos lépésre szánta el magát annak érdekében, hogy megvédjék gyerekeiket, Archie herceget és Lilibet hercegnőt. Erről itt írtunk. A hercegi pár négy évvel ezelőtt hagyott fel a királyi kötelezettségével, és költözött az Egyesült Államokba. Bár az utóbbi időben többször is hallani lehetett arról, hogy a herceg szívesen visszatérne az Egyesült Királyságba, mivel félti a családja biztonságát, ez a közeljövőben nem fog bekövetkezni.

Sussex hercege egy interjúban azt mondta, hogy a bulvársajtó elleni küzdelme nagyon is közrejátszott abban, hogy megromlott a kapcsolata a családjával.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!