40 éves lett Harry herceg, visszafogottan köszöntötte őt a királyi család

Vágólapra másolva!
A királyi család szakított az utóbbi idők precedensével, és a közösségi médiában közzétett poszttal kívánt boldog születésnapot Harry hercegnek.
Vágólapra másolva!

A sussexi herceg, aki ma tölti be 40. életévét, a hírek szerint párjával Meghan Markle-lel és két gyermekével, az ötéves Archie-val és a kétéves Lilibettel tölti a napot, hétfőn pedig az Egyesült Királyságban apjával, III. Károly királlyal és a királyi család többi tagjával.

A királyi család a közösségi médiában posztot tett közzé, és boldog 40. születésnapot kívánt Harrynek. Lehet elsőre nem tűnik annyira szokatlannak, hogy a közösségi médiában a királyi családtagok köszöntsék egymást a születésnap alkalmából, azonban Harrynek már jó ideje nem küldtek ilyet - írja a Mirror.

A királyi család hivatalos közösségi média fiókjaiban általában csak a királyság életében aktív családtagok kapnak születésnapi jókívánságokat.

Sussex hercegének nagyon boldog 40. születésnapot kívánok!

 - olvasható a posztban.

Harry azt mondta a BBC-nek: „A 30. életévem betöltése miatt szorongtam, a 40. miatt viszont izgatott vagyok. Az, hogy két hihetetlenül kedves és vicces gyerek apja lettem, új perspektívát adott az életemnek.

Kate hercegnő hivatalos fiókján keresztül még nem posztolt hasonló üzenetet, bár ez még a nap folyamán megérkezhet. Sőt

Harry testvére, Vilmos úgy köszöntötte testvérét, hogy megosztotta a királyi palota bejegyzését.

Harry azóta keveredett viszályba apjával és bátyjával, hogy ő és felesége, Meghan Markle 2020-ban drámai módon kiléptek a királyi családból. A néhai királynő halála óta eltelt több mint két éve alatt a királyi család, de leginkább a családból Vilmos és Harry nem beszéltek egymással.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!