Rádőlt a kandalló egy kétéves gyerekre, a nővére nem tudta megmenteni

Vágólapra másolva!
Egy kétéves kisfiú meghalt Nagy-Britanniában. Testvérével játszott a család otthonában, amikor rázuhant a kandalló és agyonnyomta.
Vágólapra másolva!

Egy kétéves kisfiú meghalt az angliai Wiganben. Az anya állítólag egyedül hagyta őt és nővérét otthonukban és baleset történt. A szomszédok elmondása szerint szeptember 18-án, szerdán a kisfiúra borult egy kandalló. 

A baleset következtében a kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett és nem sokkal a kórházba szállítás után meghalt.

A jelentések szerint a gyerekek anyukája dolgozott és a lányára - aki a törvény szerint már elég idős, ahhoz hogy vigyázzon a gyerekre - bízta a fiút. A gyerekek feltehetően táncoltak, amikor a nehéz kandalló hirtelen a kétéves kisgyerekre zuhant. A rendőrség szóvivője elmondta:

Sajnos a mentősök minden erőfeszítése ellenére a kétéves kisfiú meghalt a kórházban. A nyomozás folyamatban van, és a rendőrök jelenleg is támogatják a családot.

- írja a Mirror.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy szennyvízaknába esett és meghalt egy hároméves gyerek az Egyesült Államokban. Korábban arról is írtunk, hogy meghalt egy gyerek a berlini magyar nagyköveti rezidencián. Korábban arról is beszámoltunk, hogy hintabalesetben meghalt egy 6 éves gyerek Olaszországban, a mentők súlyos fejsérülésekkel szállították a kislányt a kórházba, ahol - minden erőfeszítés ellenére - nem tudták megmenteni az életét. Júliusban cikket közöltük arról, hogy egy 16 éves fiú az osztálytársaival játszott a gyöngyösfalui kalandparkban, amikor az egyik fa kidőlt, a fiú pedig több métert zuhant és belehalt a sérüléseibe.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!