Kiirtotta a családját egy férfi Angliában

Vágólapra másolva!
Egy férfi és három gyerek holttestére találtak rá Surrey-ben. Az ügyben folyik a nyomozás, a rendőrök gyilkosságra, illetve öngyilkosságra gyanakodnak.
Vágólapra másolva!

A rendőrök négy holttestet találtak egy surrey-i család otthonában augusztus 31-én délután negyed 2 körül. Jelenleg a haláluk körülményeinek megállapítása érdekében folynak a vizsgálatok, bár a helyi rendőrök gyanúja szerint a férfi megölhette a három gyereket, ezután pedig nagy valószínűséggel magával is végzett - írja az Independent.

Ez egy igazi tragédia közösségünknek, és azon dolgozunk, hogy pontosan megállapítsuk, mi is történt. Jelenleg jelentős rendőri jelenlét van a helyszínen és a környéken, és szeretnénk megköszönni a helyi lakosok türelmét és megértését a nyomozás során.

- mondta az esettel kapcsolatban Lucy Sanders rendőr.

Idén júniusban egy floridai tűzoltó gyilkolta meg feleségét, majd magával is végzett. Mindez néhány héttel azután történt, hogy a nő online panaszkodott arról, hogy a férfi a megterhelő munkája miatt miatt mindig fáradtan ér haza és nem igazán vesz részt otthon a közös életükben.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy tennessee-i férfi fegyverrel támadt feleségére és unokájára, majd egy lövéssel végzett velük. A férfi miután végzett a feleségével és az unokájával, öngyilkos lett.

Egy apa megölte feleségét és két gyermekét, majd saját magával is végzett az Egyesült Államokbeli Lindenben. A férfi az öngyilkossága előtt felhívta az egyik családtagot és elmondta, hogy mit tett.

Több hasonló eset történt Magyarországon is. 2020-ban Tatabányán egy férfi vascsővel támadt feleségére és két gyerekére, végül  a gyerekeket megölte, majd magával is végzett. A családtagok és ismerősök döbbenten értesültek a hírről, a férfira ugyanis korábban nem volt jellemző az agresszív viselkedés, sőt, szelíd, becsületes, kiegyensúlyozott emberként ismerték.

Egy évvel korábban pedig egy andornaktályai férfi végezte ki volt feleségét és ötéves lányukat, ezután felakasztotta magát. Őt is jóravaló, szelíd, jó, kiszámítható embernek ismerték a szomszédok, akiről nem feltételeztek volna ilyen szörnyűséget. Néhányan viszint féltékenységre gyakónakodtak, illetve, hogy megromlott a kapcsolata az asszonnyal. 

Tavaly pedig közösen akart meghalni egy idős házaspár Újbudán. Először kocsival próbáltak fának hajtani, ezután a férfi késsel akart végezni magával, a nő pedig a fürdőszobában próbálta felvágni az ereit. Végül megegyeztek abban, hogy a férfi mellkason szúrja a nőt, majd magával is végez. Ám a végén csak az asszony halt meg, a férfi ellen pedig gyilkosság miatt indult eljárás.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!
 

Forrás: Bors

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!