Lángba borulhat az amerikai nagyváros a migránsok miatt

Migránsok Chicagóban
Migránsok Chicagóban
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Elszabadulhat az erőszak Chicagóban a fekete bandák és a városba érkező venezuelai illegális migránsok között – figyelmeztet egy korábbi bandatag. Az egyik ohiói kisvárosban már „haiti invázióról” beszélnek a helyiek, ami kiszorítja őket az otthonaikból.
Vágólapra másolva!

Összecsapásokba torkollhat a növekvő feszültség a fekete bandák és a felfegyverzett venezuelai migránsok között – figyelmeztet Tyrone Muhammad, egy volt chicagói gengszter, aki 20 évet ült börtönben, és most egy erőszakmegelőzési programot vezet.

Ha kitör a területi háború, sem a kormány, sem a Nemzeti Gárda nem tud majd tenni semmit – véli Muhammad.

A demokrata vezetésű amerikai nagyvárosba az elmúlt időszakban egyre több migráns érkezett, jelentős részük venezuelai, akik közül sokan a hírhedt Tren de Aragua banda tagjai – mutat rá a Fox News amerikai televíziós csatorna.

Azonban nem csupán a nagyvárosokban keserítik meg az amerikai polgárok életét az illegális migránsok. A Zalaegerszeg méretű ohiói Springfield városában a haiti migránsok okoznak gondot, miután a Biden–Harris-kormányzat alatt csaknem negyedével nőtt a kisváros lakossága az illegális bevándorlók miatt.

Egyesek szerint egyenesen „haiti invázióról” van szó.

Egyszerűen túl sok a bevándorló itt a városban, és túlságosan gazdagon támogatják őket. Ez kiszorítja az embereket az otthonaikból. Kiszorítja az embereket a munkahelyükről”

– idézi az egyik helybelit a Breitbart amerikai hírportál.

Egy másik lakos arról panaszkodott, hogy a minap machetéval üldözte a lányát az egyik migráns, a rendőrség pedig figyelemre sem méltatta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!