Mozgó autóba mászott be egy hős rendőr, rosszul volt a sofőr - videó

Vágólapra másolva!
Videón a pillanat, amikor egy michigani rendőr beugrott egy mozgó járműbe, hogy segítsen a sofőrnek. Az autós a rendőrség szerint rosszul volt, amikor a helyszínre küldték a kollégájukat. Nicole Mironnak sikerült megállítani a járművet.
Vágólapra másolva!

A közlekedési kamerák rögzítették azt a pillanatot, amikor egy Macomb megyei rendőr beugrott egy mozgó járműbe, hogy segítsen a sofőrnek. Az autós rosszul volt, amikor a tisztet a helyszínre küldték - írja a BBC.

Nicole Mironnak sikerült bemásznia az autóba, megmentette a sofőrt, akit kórházba szállítottak.

Gyors gondolkodásának és önzetlen cselekedetének köszönhetően biztonságosan vetett véget a tragikus helyzetnek

-  mondta Anthony Wickersham rendőrfőnök.

Korábban egy illinoisi férfiról írtunk, aki szintén egy mozgó autóba ugrott be, hogy megmentse a sofőrt. A 39 éves Randy Tompkins éppen vezetett, amikor észrevett egy autót, ami elkezdett áttérni a szemközti sávba, felé haladt. Kiszállt a kocsijából, odaszaladt a másik járműhöz, és beugrott a nyitott ablakon, majd fékezett. Az esetet a rendőrök fedélzeti kamerája rögzítette, a férfit hősnek nevezték tettéért.

Budapesten egy szabálytalan gyalogos lendületből nekiszaladt, majd lepattant egy mozgó autóról - videó. Egy másik felvételen pedig az látszik, hogy kimentek egy kihalt útra versenyezni, aztán begurult a pályára egy autó és jött a katasztrófa - videó. A magyarok több mint fele szerint az önvezető autózás csak a távoli jövőben terjedhet el globális szinten.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!