Rálőttek egy coloradói rendőrre, aki agyonlőtte támadóját

Vágólapra másolva!
Egy coloradói rendőrt meglőttek, miközben szombaton egy autópálya szélén parkolt. A rendőr lövöldözésbe keveredett és végül sikerült megölnie a gyanúsítottat - közölték a hatóságok.
Vágólapra másolva!

A fegyveres támadó tüzelni kezdett Tye Simcox tizedesre, miközben elhajtott a rendőr járőrautója mellett, amely a 36-os főút középső szakaszán parkolt Denver külvárosában.

A fegyveres egy félautomata kézifegyverrel lövöldözött, majd a kisteherautójával az autópálya bal oldalára húzódott, és kiszállt az autójából.

Ekkor a rendőr kiszállt a járőrkocsijából, és azonnal viszonozni kezdte a tüzet. Sikeresen meglőtte a gyanúsítottat, aki megtámadta őt.

A rendőrt a jobb alsó karján érte a találat és mivel erősen vérzett, azonnal kórházba szállították. Később, szombaton kiengedték.

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy kollégájuk megfelelően, gyorsan és bátran reagált. A gyanúsított személyazonosságát a hatóságok egyelőre nem hozták nyilvánosságra - írta a NYPost.

Arról is írtunk augusztusban, hogy egy floridai seriff helyettes meghalt, másik két rendőr pedig megsebesült, amikor lesből támadtak a rendőrökre egy házban.

Meglőttek két amerikai rendőrt St. Louisban is. A rendőrök egy gyilkossággal gyanúsított férfit üldöztek, amikor a szökevény rájuk lőtt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!