Beomlott egy rendezvényhajó teteje Berlinben, rengeteg a sérült

Vágólapra másolva!
Kilenc nő és három férfi sérült meg kedden késő este egy berlini rendezvényhajón, mert annak teteje ráomlott a szórakozókra.
Vágólapra másolva!

Egy berlini rendezvényhajón 12 ember sérült meg kedden késő este, mert annak teteje ráomlott a koncerten szórakozó emberekre - közölte szerdán a német főváros rendőrsége.

Az MTI azt írja, hogy 

a Mitte városrészből, a Spree folyón található Heimatland nevű hajóról két nőt kórházba kellett szállítani, a többi sérültet a helyszínen látták el a kiérkező mentők.

 A baleset okát még vizsgálják. 

Egy szemtanú azt mondta a Bild nevű lapnak, hogy az összeomlás előtt több ember is ült a hajó tetején, ami tudomása szerint szabályos volt.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű baleset történt szombaton a 8-as főúton, Ajka közelében, a sofőrt többen próbálták kimenteni az égő kocsiból, de sikertelenül. Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy amíg mások életet próbáltak menteni, valaki élőben közvetített a halálos szerencsétlenségről.

Mintegy 30 turista szenvedett csonttöréseket és súlyos sérüléseket egy buszbalesetben, amely a dél-perui Machu Picchu inka fellegvárból lefelé vezető úton történt - közölte hétfőn a rendőrség. Arról is írtunk, hogy egy elszabadult kerék ütközött egy dugóban álló autónak. Összesen három autó sérült meg abban a szerencsétlenségben, amit egy 19 éves fiatal okozott Kecskeméten.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!