Robbanások voltak a londoni O2 Aréna környékén - videó

London 
tűz
robbanás
Fotó: x.com/TheSun
Vágólapra másolva!
A tűzoltókat a londoni O2 Center közelében történt robbanásokhoz riasztották, amelyek egy előre tervezett filmforgatási esemény részei voltak, de a tűz végül a tervezettnél nagyobb kiterjedésű lett és a filmesek számára kontrollálhatatlanná vált.
Vágólapra másolva!

A rendőrség szerint a lakosság nem volt veszélyben, noha a környéken élők közül többen pánikba estek és a közösségi oldalakon többen hatalmas robbanásokról számoltak be. Több fotót és videót is megosztottak a robajról és a tűzről is.  Londoni Tűzoltóság (LFB) gyorsan a helyszínre ért. Négy tűzoltóautó és 25 tűzoltó dolgozott a tűz megfékezésén a Dock Roadon, Silvertownban, a Canning Town E16 területén - írta a Sky News.

Egy furgon megsemmisült, egy személygépkocsi és egy teherautó nagy része pedig megrongálódott a tűzben. Sérültekről azonban nem érkezett hír

- írta a The Sun

Korábban kigyulladt egy lakó- és kereskedelmi épület a kelet-londoni Dagenhamben. Több mint 200 tűzoltó oltotta a tűzet, melyet órák alatt sikerült csak megfékezniük. Nemrégiben robbanás történt a Diehl Defence üzemben, Troisdorfban, a német Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartományban. A mentők a helyszínen két alkalmazottat találtak súlyos sérülésekkel.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!