Vágólapra másolva!
Zachary Levi szombaton Donald Trump michigani kampányrendezvényen szólalt fel, ahol bejelentette, hogy az amerikai választáson a republikánus elnökjelöltet fogja támogatni, mondván, hogy ő "vissza fogja venni" és "újra naggyá fogja tenni" az országot.
Vágólapra másolva!

A „Shazam” film színésze elmondta a közönségnek, hogy miként jutott el odáig, hogy Donald Trumpra fog szavazni. Kezdeteben ugyanis még Robert F. Kennedy független amerikai elnökjelöltet támogatta mivel úgy látta, hogy ő az a személy, aki "mindazt képviseli amit ő látni akar egy elnökjelöltben". 

És idén rátaláltam Bobby Kennedyre, és azt gondoltam: »Ember, ez a fickó az. Ő az igazi. És egy tökéletes világban, bárhogy is nézne ki, talán Bobbyra szavaztam volna«.”

Ám elárulta, hogy miután Kennedy után Tulsi Gabbard volt hawaii demokrata kongresszusi képviselőnő is Trump mellé állt be, rájött, hogy a volt elnök a legjobb választás az ország vezetésére.

Bobby mellett állok, és Tulsi mellett állok, és mindenki más mellett állok, aki Trump elnök mellett áll. "

A Daily Wire megírta, hogy Zachary Levi a beszédjében azt is megjegyezte, hogy egy keresztény-konzervatív családban nevelkedett, és szüleitől azt tanulta, hogy „egy egészséges bizalmatlanságot kell tanúsítani a kormány iránt, és egészséges bizalmatlanságot kell tanúsítani az ámokfutó iparral szemben is”.

Azért vagyunk itt, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy visszavesszük ezt az országot, majd újra naggyá és egészségessé tesszük” 

- mondta.

Ahogyan arról az Origo beszámolt, Robert F. Kennedy idén augusztusban függesztette fel a kampányát és jelentette be, hogy Donald Trump republikánus párti elnökjelöltet támogatja. Kennedy hangsúlyozta, hogy már többször is találkozott Trumppal és segédeivel, s megtapasztalta, hogy egyetértenek olyan kérdésekben, mint a határok biztonsága, a szólásszabadság és a háborúk lezárásának szükségessége.

Ezek azok az alapvető okok, melyek meggyőztek arról, hogy elhagyjam a Demokrata Pártot, függetlenként induljak és most támogatásom adjam Trump elnöknek"

- mondta. Hozzátette: "Még mindig számos olyan kérdés van, amelyben továbbra is nagyon komoly nézeteltéréseink vannak. Más kulcsfontosságú ügyekben azonban egyetértünk"

Majd pár nappal később csatlakozott hozzá Tulsi Gabbard volt demokrata képviselő, Joe Biden és Kamala Harris korábbi párttársa is. Döntését azt követően jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy egy detroiti rendezvényen a volt elnök felkérte őt, hogy mondjon el egy beszédet. A beszédjében kiemelte, hogy Donald Trump az első elnöki ciklusa alatt 

nemcsak hogy nem indított új háborúkat, hanem lépéseket tett a háborúk eszkalációja ellen és megelőzésének érdekében.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!