Szexuálisan zaklatott és teherbe ejtett egy 14 éves lányt egy DJ

Vágólapra másolva!
11 év börtönbüntetésre ítélték azt a DJ-t, aki egy 14 éves diáklánynak nemzett gyermeket, miután elhitette vele, hogy viszonyuk van. A 43 éves Kirk Wilding hat hónapon keresztül a titkos barátnőjeként kezelte az áldozatot, miután korábban randevúkra vitte az édesanyját.
Vágólapra másolva!

A kétgyermekes apa figyelmen kívül hagyta a rendőrség figyelmeztetését, hogy tartsa magát távol a lánytól, ehelyett többször találkozott vele. Wildingot letartóztatták, miután egy tanú egy házibuliban rajtakapta, amint szexelt a lánnyal. A nyomozók több száz szöveges üzenetet találtak kettejük között. 

A lány kezdetben nem volt hajlandó panaszt tenni Wilding ellen - de tavaly májusban elmondta a rendőrségnek, hogy a férfi zaklatta őt. 

A most 15 éves lány a múlt hónapban adott életet a fiának. A Bolton Crown bíróságon a férfi elismerte tettét. Távol tartási végzést kapott, hogy határozatlan időre távol maradjon a lánytól. 

Elítélése és a börtönbüntetés ellenére Wilding a helyi családjogi törvények alapján továbbra is harcolhat a gyermekük felügyeleti jogáért.

A lány így nyilatkozott: 

A történtek miatt nem jártam iskolába, és elvesztettem a barátaimat. Elszigeteltnek érzem magam. Eleinte nem tudtam értelmezni a dolgokat - most már képes voltam hátralépni és látni, hogy mi történik velem. Ő irányított engem, és a családom ellen fordított. Elvesztettem egy nagy részét annak, milyen volt tinédzsernek lenni. 

A lány elmondta, hogy Kirk állandóan hívogatta telefonon és úgy érezte, nincs más választása.

Most azon aggódom, hogyan mondom majd el ezt a babának, és hogy az emberek hogyan fognak megítélni engem, amiért ilyen helyzetben megszültem a gyermeket. 

A lány a bíróságon azt is elmondta, hogy egyáltalán nem akarja, hogy kapcsolatba kerüljön a gyermekkel az apja.

Wilding kezdetben tagadta, hogy viszonya lett volna a lánnyal, és csak akkor vallotta be, amikor a DNS teszt bebizonyította, hogy ő a gyermek apja.

Korábban Gavin Howie ügyész elmondta, hogy Wilding tavaly júniusban kezdte el zaklatni a lányt, miután összebarátkozott az édesanyjával. 

A lány elkezdett kimaradni otthonról, és az édesanyjával való kapcsolata feszültté vált. Ekkor egy szociális szolgálathoz fordultak, és a lányt a vádlott lakcímén találták meg

- mondta. 

Azt mondta, azért engedte be a lányt, mert szerinte öngyilkossági hajlama volt. Azt mondta, tudta, hogy értesítenie kellett volna a rendőrséget, de aggódott a lány mentális egészsége miatt.  

A lány és az anyja később részt vettek egy partin, ahol a vádlott is vendég volt. Az anya hazament, de a lány maradt, mert megbeszélték, hogy ott marad. 

Másnap reggel a parti házigazdája a lányon fekve találta a vádlottat, akinek az alsó felén nem volt semmi. A tanú arra következtetett, hogy szexelnek, és azt mondta, hogy menjenek el. Az anyának is beszámoltak az esetről, de Wilding azt állította, hogy a tanú hazudik. 

A lány ezután ismét eltűnt, majd részegen tért haza, kiszívott nyakkal.

A lány tagadta, hogy a férfi a barátja lenne, de miután a családja értesítette a szociális szolgálatot, a hatóságok lefoglalták a fiatal lány egyik alsóneműjét, és törvényszéki vizsgálatra küldték és Wilding spermájának nyomait találták meg rajta. 

Később terhességi tesztnek vetették alá, amely pozitívnak bizonyult, majd a lány ismét eltűnt, és Wildinggal együtt találták meg.

A férfit nem sokkal később letartóztatták, a lány pedig a kanapéján aludt. A lány végül 29 hetes terhesen tett vallomást, miután a DNS-tesztek bebizonyították, hogy Wilding a gyermeke apja - számolt be róla a Daily Mail.

Korábban arról is írtunk, hogy kislányokat zaklatott egy Mikulás-imitátor: Sleight 2023 márciusa és 2024 márciusa között szexuálisan zaklatott két kislányt. Sleight önkielégítést végzett a gyermekek szeme láttára a házában a büntetőfeljelentés szerint.

Korábban arról is írtunk, hogy egy tízéves kislányt molesztált szexuálisan egy holland férfi. Arról is beszámoltunk, hogy a fogadott unokáját molesztálta egy férfi, miközben a gyerek épp aludt.

Arról is beszámoltunk, hogy egy negyvenéves francia katona két kislányt molesztált egy szállodai medencénél Burkina Fasóban. Felvételt is készített róla.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!