Ágyneműtartóban fulladt meg egy nő

Vágólapra másolva!
Angliában egy kétgyermekes anya beszorult az ágyneműtartóba és megfulladt. A szörnyű baleset június elején történt az Anglia keleti partján fekvő Seahamban. A tragikus baleset hátterét most bírósági úton vizsgálják.
Vágólapra másolva!

2024. június 7-én a 39 éves Helen Davey épp rakta el a paplant és a párnát az ágy tároló részébe, amikor a kinyitott ágyneműtartó felső része a fejére zuhant. A nő beszorult a matrac és az ágytámla közé. 

Nem tudta kiszabadítani magát, és megfulladt.

Lánya, Elizabeth fedezte fel anyja holttestét miután hazaért. A lány kihúzta anyja holttestét az ágyaljból - írja a Bild.

A RTL.de szerint a bíróságon a fiatal nő elmondta, édesanyja arca elkékült, és az ágykeret nyomai jól láthatóak voltak a nyakán. Végül sikerült kihúznia anyját az ágykeretből, majd megpróbálta újraéleszteni, de sikertelenül.

Egy szakértő megállapította, hogy az anya halálát egy hibás gázrugó okozta,

ami a tárolóágy könnyű ki- és behajtásához terveztek. Jeremy Chipperfield a helyi halottkém balesetnek nyilvánította a kétgyermekes anya halálát. Jelentésében a halottkém megállapította, hogy az ilyen típusú ágyaknál a gázrugók meghibásodása „életveszélyes” - írja a Daily Ninja.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!