Bizarr tortát adott barátnőjének balesete évfordulójára egy férfi - videó

Vágólapra másolva!
Gina Schuh 21 évvel kitörte a nyakát, rosszul sikerült fejest ugrott egy medencébe, lebénult. A kerekesszékes nő a napokban kitalálta, hogy ünnepeljék meg a balesetének az évfordulóját, videón a párjától kapott tortája.
Vágólapra másolva!

Szokatlan módon készült a baleset évfordulójára Gina Schuh párja. A férfi egy olyan tortát adott a kedvesének, amin egy nő fejest ugrik egy medencébe - írja a Mirror.

Az Instagramra feltöltött videóban a nő elmondta, hogy barátja, Cory Shier néhány órával azután készítette a tortát, hogy mondta neki, ünnepeljék meg az évfordulót. "Elképesztő" – reagált Gina. 

Meg akarom érinteni, de inkább nem akarom megérinteni, mert ez az én tortám.

 "Le kell fagyasztanunk" - mondta a művész, aki 21 évvel ezelőtt túlélt egy gerincvelő-sérülést, miután belevetette magát egy medencébe. A felvételt több mint 39 ezren lájkolták.

Ilyen partnerre van szükséged. A nevetés a gyógyulás kulcsa

 - írta egy hozzászóló.

Három páciens, akinek alsóteste teljesen lebénult baleset következtében, képes lett járni, kerékpározni és úszni is egy újfajta idegstimulációs készülék segítségével, amelyet egy érintőképernyős tablettel lehet irányítani. A pácienseknek a háti gerince sérült - a nyaki gerinc és az ágyéki gerinc közötti szakaszon - egy-kilenc évvel a kezelés előtt. Első lépéseiket már egy órával azután meg tudták tenni, hogy az idegsebészek beültették a mesterséges intelligencia-szoftverrel távvezérelt idegstimuláló készülék prototípusát. 

Mára szinte minden modern embernek okoztak anyagi kárt a javíthatatlan elektronikai eszközök, de a korábban zsokéként dolgozott Michael Straight sérelme a döntő többségén biztosan túltesz. A férfi egy lovas baleset során deréktől lefelé lebénult, ám százezer dollárért vásárolt egy ReWalk Personal motorizált vázat, ezzel az elmúlt tíz évben mégis sikerült 371 ezer lépést sétálnia. Balesetet szenvedett egy 32 éves amerikai nő jógagyakorlatok kipróbálása közben. A kaliforniai Abbey Weiss élete örökre megváltozott, miután egy bonyolult akrobatikus jógagyakorlat közben megsérült, és nyaktól lefelé lebénult.

Egy virginiai középiskola takarítója örömében sírt, amikor a diákok álmai autójával ajándékozták meg. A gyerekek 20 000 dollárt gyűjtöttek össze a férfinak, aki néhány éve költözött Amerikába, hátrahagyva a családját. Francis Apraku elmondta a tanulóknak, hogy mindig is szeretett volna egy Jeep Wranglert. A diákok tavaly kezdték el az adománygyűjtést, egy évvel később összejött a szükséges pénz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!