Folyóba hajtott autójával egy nő, járókelők mentették meg

Vágólapra másolva!
Egy igazi hős beugrott egy texasi öntözőcsatornába, hogy megmentsen egy nőt, aki a süllyedő autójában ragadt.
Vágólapra másolva!

A 49 éves sofőr délkelet felé tartott, Electra városában, amikor elvesztette uralmát járműve felett. Lesodródott az útról, és a South Side-csatornába zuhant - írja a New York Post.

A jármű elmerült a csatornában, és nagy volt az áradás.

 Egy, a közelben dolgozó férfi megmentette a nő életét, aki kitörte az ablakot, és segítségért kiáltott. Az idegen észrevette, beleugrott a csatornába, először megnyugtatta a nőt, majd visszasegítette a partra. A járművet később kiemelték a vízből.

A hatóságok szerint, ha a férfi nem segített volna a sofőrnek, az meg is halhatott volna.

Két ember megsérült, két ló elpusztult, amikor csatornába hajtott egy lovaskocsi Alsónémediben áprilisban. A kocsi a folyóba zuhanó két lóra esett rá, a kocsin utazó férfit és nőt kórházba szállították. A lovaskocsit és az elpusztult állatokat a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat búvárai találták meg és hozták a felszínre. Túl gyorsan hajthatott egy kisbusz, ezért csapódhatott az árokba a turisták által felkapott Gízában. A balesetnek nyolc halálos áldozata és hét sérültje volt. Csatornába hajtott egy autó a 47-es főúton is, a kocsiban hárman utaztak. Mindannyian elhagyták azt, de könnyebben megsérültek.

Amint arról nemrég írtunk, fékezés nélkül hajtott bele egy autós a közutasok járművébe - videó. Az autópálya-kezelő újabb ütközésienergia-elnyelő eszközeit törték össze figyelmetlen autósok. A francia motorversenyző, Frédéric Baudry hétfőn életét vesztette, miután a Marokkó-rali Zagora körüli szakaszán balesetet szenvedett. A 46 éves férfi a dűnék közé esett, a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni az életét.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!