Dömötör Csaba: Magyar Péterék még az LMBTQ-propagandára is több pénzt adnának, mint Magyarországnak

MagyarPéter
Magyar Péter
Vágólapra másolva!
Magyar Péter képviselői Strasbourgban megszavaztak egy olyan előterjesztést, amely alapján több pénzt kellene biztosítani az LMBTQ-propagandára - ismertette Dömötör Csaba.
Vágólapra másolva!

A politikában fontosak a szavak, de ennél is fontosabbak a tettek. Ezek leggyakrabban szavazatokon keresztül mutatják meg magukat. Így van ez a Tisza Párttal is - írta közösségi oldalán Dömötör Csaba. A Fidesz EP-képviselője közölte, Magyar Péter ugyan nem vett részt a múlt heti plenáris ülésen, így a szavazásokon sem, de a képviselőtársai igen. 

S ha már ott voltak, most is „egyfajta kötelességüknek” érezték, hogy kövessék az európai néppárti irányvonalat. Nemcsak a migrációs paktum, hanem az LMBTQ ügyében is.

Ez egész pontosan azt jelenti, hogy Strasbourgban megszavaztak egy olyan előterjesztést, amely alapján több pénzt kellene biztosítani az LMBTQ-propagandára - tette hozzá. 

A megszavazott rész úgy fogalmaz, hogy elegendő uniós támogatást kell biztosítani az LMBTIQ+ jogok védelmének előmozdításához, és tovább kell erősíteni a civil szervezetek és újságírók ezzel kapcsolatos munkáját.

Egy másik szavazatukkal kiálltak amellett, hogy továbbra is tartsák vissza a Magyarországnak járó uniós forrásokat. Szavazataik így egy eléggé egyértelmű Tisza-politikát rajzolnak ki: az elosztásról szóló migránspaktumra mehet több pénz, az érzékenyítésre mehet több pénz, Magyarországra viszont ne menjen.

A tiszás képviselői névtáblák lehet, hogy újak, de amit látunk, az ugyanaz a régi liberális lemez. Hiba nélkül vették a momentumos stafétabotot - zárul a bejegyzés. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!