Hároméves kislány fulladt a medencébe Spanyolországban

Vágólapra másolva!
A spanyolországi Torrox városához közel, egy családi házhoz hívták ki a mentőket, miután egy 3 éves kislány a medencébe esett, mert a szülei nem figyeltek rá eléggé. A szakemberek megpróbálták megmenteni a kislány életét, de a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a brit család nyaralt Spanyolországban, vagy ott is éltek. A Daily Star információi szerint a gyerekek oda is jártak iskolába. 

A hároméves kislány akkor eshetett bele a medencébe, amikor a szülők nem figyeltek rá. 

Amikor észrevették, hogy a gyerek a medencében van, azonnal hívták a mentőket. A hatóságok mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, ahol azonnal megpróbálták újraéleszteni a gyereket, de nem jártak sikerrel. 

Ahogy korábban megírtuk, augusztusban, az egyik este úszásoktatáson vett részt egy 8 éves kisfiú Vaskóhszikláson, mikor a medencében hirtelen rosszul lett. Az oktató és a fiú apja húzta ki a medencéből a gyereket, de az életét már nem sikerült megmenteni. Szemtanúk állítása szerint a gyerek a medencében megijedt, majd rosszul lett egy magánoktató által szervezett úszásoktatáson. A nyolcéves kisfiú még élt, mikor az apja és oktatója kihúzta a medencéből, de nem sokkal később elvesztette az eszméletét. 

Ahogyan arról nemrég beszámoltunk, vízbe fulladt egy hároméves gyerek Romániában. Azt is megírtuk, hogy egy holttestet találtak egy csehországi víztározóban. Floridában egy tinédzser fulladt vízbe: a 13 éves Anna Beaumont családjával a Discovery Cove nevű vidámparkba látogatott el május 28-án. Miután fuldokolni kezdett a medencében, újra kellett éleszteni. Az orvosok erőfeszítései ellenére a kórházban nem lett jobban, három nap múlva meghalt.

Egy brit és egy lengyel turista is meghalt, miközben próbáltak segíteni egy hat- és egy hétéves gyereknek egy Costa Blanca-i strandon. A kettős tragédia az Alicantétól délre fekvő Guardamar de Segurában található La Roqueta strandon történt, miután erős szél kezdett fújni, ami hatalmas hullámokat okozott. 

Július 1-jén strandolás közben három ember tűnt el Tokaj térségében a Tiszánál. Az eltűntek keresésében a borsodi rendőrök és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai és a társszervek is részt vettek. A keresés hamar eredményt hozott, július 2-án, kedden megtalálták az eltűnt fürdőzőket, akiknek csak a holtteste került elő. Egy 17 éves fiú és egy 16 éves lány mellett, valamint egy 49 éves férfi is a vízbe fulladt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!