Felmászott egy kutya a gízai nagy piramis tetejére - videó

Vágólapra másolva!
Egy siklóernyős épp a gízai nagy piramis fölött repkedett, amikor egészen hihetetlen dolgot pillantott meg a piramis csúcsán.
Vágólapra másolva!

Marshall Mosher siklóernyős épp a magasból csodálta meg a világ hét csodájának egyikét, a gízai nagy piramis  fennséges tömbjét, amikor arra lett figyelmes, hogy egy kutya van a piramis csúcsán. 

Egy kutya felmászott egészen a gízai piramis tetejére"

- osztotta meg az elképesztő látványról az általa készített videót a közösségi médiában. 

Sokan a platformon azzal viccelődtetek, hogy Mosher és barátai találkoztak Anubiszszal – az alvilág egyiptomi istenével, akit gyakran kutya fejjel ábrázolnak. 

Mások a kutya biztonsága miatt aggódtak. Az ejtőernyős azonban hamar eloszlatta a félelmüket. Nem sokkal később egy képet osztott meg a kutyáról és társáról, akik már a piarmis lábánál tartózkodtak. Kiderült, hogy 

a kutyák a környéken élnek és gyakran fel-le másznak a 454 láb (138 méter) magas gízai nagy piramisra.

2018-ban ennél bizarrabb dolgot láttak a piramis tetején. Egy dán fotós egy képet tett közzé arról, amint egy nővel szexel a piramis tetjén.

A gízai nagy piramis a világ hét csodájának egyike. A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramisok, több mint négyezer éve. Kairó közelében lévő gízai piramisok közül a legnagyobb, a gízi nagy piramis néven ismert Kheopsz-piramis. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!