Bérgyilkost bérelt fel egy indiai nő a lánya ellen, de végül őt ölték meg

Vágólapra másolva!
Egy indiai anya 50 ezer rúpiát, azaz nagyjából 218 ezer forintot fizetett egy bérgyilkosnak, hogy ölje meg 17 éves lányát. Azt azonban nem tudta, hogy a felbérelt férfi valójában lánya titkos szerelme, aki úgy döntött, inkább a kegyetlen anyával végez.
Vágólapra másolva!

Bérgyilkost bérelt fel, egy indiai nő, miután lánya elszökött egy férfival. A 35 éves nő nem tudta a lánya kivel tűnt el. Végül a bérgyilkost azért bérelte fel, hogy ölje meg lányát, mivel elege lett a 17 éves kamasz viselkedéséből. A nő felvette a kapcsolatot a 38 éves Subhash Singh-szel, és fizetett neki, hogy meggyilkolja a lányát. Azonban volt egy dolog, amit a nő nem tudott: 

Subhash a lánya szeretője volt.

 

kés, késelés
A kép illusztráció!
Fotó: Pixabay

A Times of India jelentése szerint a bérgyilkos ahelyett, hogy megölte volna a lányt, helyette az anyával végzett. A jelentés szerint az anya szeptember 27-én 50 000 rúpiát (nagyjából 218 ezer forintot) ajánlott fel Subhashnak , hogy megölje lányát. Subhash azonban elárulta anyja szörnyű a tervét a lánynak, aki alternatívát javasolt:

inkább ölje meg az anyját, és megígéri, hogy feleségül megy hozzá, ha megteszi.

 A pár a rendőrségi kihallgatáson beismerte a bűncselekmény elkövetését. Subhash-t és a fiatal lányt szerda este tartóztatták le. A rendőrség illetékesei emellett megdöbbenésüket fejezték ki az üggyel kapcsolatban - számolt be a Hindustan Times.

Nem rég számoltunk be arról, hogy meggyilkolta a barátja anyját egy fiatal lány, mert az ellenezte a kapcsolatukat.

A lány állítólag öt órát adott a párjának arra, hogy megölje az anyját, és azzal fenyegetőzött, hogy véget vet a kapcsolatuknak, ha nem teszi meg. 

Június 4-én született ítélet a 18 éves Kaitlyn Coones és annak barátja, a 34 éves Jonathon Jones ügyében, akiket gyilkossággal vádoltak Nicole Jones tavalyi halálával kapcsolatban. A párost életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, és legkorábbi feltételes szabadlábra helyezésük 25 év múlva várható. 

 Coones beismerő vallomást tett, elismerte, hogy 2023. április 19-én megölte az 53 éves Nicole Jones-t. Az asszonyt az ohiói Toledóban lévő otthonában egy kővel brutálisan fejbe verte, csupán azért, mert úgy érezte, Nicole nem helyesli a fiával való kapcsolatát - jelentette a WTVG.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!