Lezuhant egy influenszer Spanyolország legmagasabb hídjáról

brit,influenszer,híd,lezuhan
Fotó: X
Vágólapra másolva!
Meghalt egy brit influenszer vasárnap reggel, miután lezuhant egy olyan hídról Spanyolországban, amire tilos rámenni. A meg nem nevezett 26 éves férfi állítólag azután halt meg, hogy lezuhant a Madridtól délnyugatra található Castilla-La Mancha hídról Talavera de la Reina városában. Az áldozat személyazonosságát még nem erősítették meg; állítólag egy másik fiatal britnél volt az eset idején.
Vágólapra másolva!

Lezuhant egy hídról és meghalt egy 26 éves brit influenszer a Madridtól délnyugatra található Castilla-La Mancha hídról Talavera de la Reina városában vasárnap reggel. A hírek szerint 

a szerencsétlenség október 13-án, vasárnap reggel történt

 - írja az indy100

A hídra tilos rámenni, ezt semmilyen körülmények között nem lehet megtenni

 - magyarázta Macarena Munoz helyi tanácsos közleményében, amiben megerősítette a halálesetet.

Amint arról az Origo beszámolt, rejtélyes haláleset történt nemrég, 25 éves korában meghalt Taylor Rousseau Grigg. A TikTok-sztár halálhírét a férje osztotta meg a nő közösségi oldalán. Hogy mi történt pontosan, azt nem tudni, de az influenszer minden előjel nélkül, hirtelen halt meg. 35 évesen meghalt Mel Thompson is, őt a YouTube-on 170 ezren, az Instagramon pedig majdnem 60 ezren követtek. A hírt a férje közölte a nő Instagram-oldalán, de a halála okát nem tudatta a nyilvánossággal. Arról is írtunk, hogy a közösségi média egyik legfelkapottabb influenszere, a 27 éves Arisara Karbdecho meghalt, miután kómába esett egy kebab miatt. Egy tiktoker pedig élő adásban halt meg, a férje felgyújtotta. Az elmúlt időszakban rendkívül sok olyan videósról hallani, akiket az utcán vagy akár videózás közben támadtak meg.

Amerikában egy táncos TikTokker épp az influenszer támadás tette híressé. Hannah Viverette nagy beleéléssel, egyedül táncolt Maryland-i Hagerstown-i lakásának nappalijában, miközben videót rögzített a telefonján. Viverettének az volt a terve, hogy a táncos videó közzé teszi a TikTok oldalán, hogy azzal szerezzen magának követőket. Ám az egyik pillanatban gyanús mozgásra lett figyelmes. A lány megkérdezte, hogy "ki az?", majd megkérte az idegent, hogy menjen ki a házából. Ekkor egy kapucnis férfi állt meg az influenszer teraszán, zsebre dugott késszel, miközben mosolyogva nézte Viverettét. Arról is beszámoltunk, hogy meghalt az a belga turistanő, aki a múlt héten fotózás közben beleesett egy forró gejzírbe Chile északi részén, az Andokban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!