Kigyulladt egy repülőgép, miközben leszállt Las Vegasban - videó

Vágólapra másolva!
Leszállás közben kigyulladt egy repülőgép Las Vegasban. A repülőgépen 190 utas és a hét fős személyzet utazott. A repülőtér vizsgálatot indított, hogy kiderítse, mi okozta a tüzet.
Vágólapra másolva!

Kigyulladt a Frontier Airlines egyik repülőgépe szombat este leszállás közben Las Vegasban a Harry Reid repülőtéren. 
A járat San Diegoból Las Vegasba tartott, és éppen leszállt, amikor a pilóták füstszagot kezdtek érezni és azonnal jelezték a veszélyhelyzetet. 

Miután a tűzoltók és mentők sikeresen eloltották a tüzet, a járat mind a 190 utasa és a személyzet 7 tagja épségben, a lépcsőn távozva hagyta el a repülőt.  

Személyi sérülés nem történt, az utasokat buszokkal szállították a terminálhoz.  Az incidens okát egyelőre vizsgálják, mondta az ABC Newsnak a légitársaság. Este 7-ig leállás volt a reptéren a tűz miatt.

Korábbi repülőgépbalesetekről is beszámoltunk, Walesben egy repülőgép motorja rögtön felszállás után leállt, a pilótának kevésen múlt az élete, kényszerleszállást kellett végrehajtania. Kaliforniában halálos áldozata is lett egy repülógépbalesetnek, amikor a fák közé csapódott egy domboldalban.  Egy üzemanyagot szállító repülőgép is lezuhant Alaszkában, nem volt a balesetnek túlélője.  Felkavaró videó került fel arról a járatról is, ami kényszerleszállást kellett végrehajtson. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!