2022 után ismét külföldről akarják megmondani, milyen kormánya legyen Magyarországnak

IMG_4600
Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
Itt az újabb bizonyíték: 2022-höz hasonlóan újra külföldről akarják megmondani, milyen kormánya legyen Magyarországnak. A magyargyűlölő Manfred Weber ismét bejelentette, meg akarják buktatni a magyar kormányt.
Vágólapra másolva!

A magyargyűlölő Manfred Weberék az X-en egy magyar zászlót a kezében tartó kislánnyal üzenték: „Élesszük újra Magyarország európai jövőjét!" „A magyarok megérdemelnek egy jó vezetést. Vezetést, amely küzd a korrupció ellen. Olyan vezetést, amelyik visszahozza őket Európába”– írta az Európai Néppárt (EPP), hozzátéve: „Magyarország megérdemli, hogy az EU szívében legyen.” Mindez azt követően történt, hogy Manfred Weberék éppen egy hete hétfőn tettek közzé egy olyan képes posztot a Facebookon, amin Orbán Viktor egy piros háttéren sétál kifelé, mögötte pedig az a felirat olvasható, hogy „Time to go.”, vagyis „Ideje távozni.”.

Orbán Viktor kormányfő korábban arról beszélt, az Európai Néppárt egy magyaroknak rossz Európát képzel el. Szintet léptek a parlamenti vitán azzal, hogy a strasbourgi  plenáris vitán a Tisza Párt vezetőjét, Magyar Pétert nevezték a jövőnek, a miniszterelnököt pedig a múltnak – mondta. A Néppárt célja az, hogy a magyarok engedjék be a migránsokat, lépjenek be a háborúba, szüntessék meg a gyerekvédelmi rendszert, és hogy a kormány ne adóztassa a multikat - tette hozzá. 

Mindezek alapján teljesen világos, újra külföldről akarják megmondani, milyen kormánya legyen Magyarországnak. Ez volt 2022-ben is!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!