Röviddel az esküvője előtt holtan találtak rá egy nőre a medencében

gyertya, gyász, illusztráció
Fotó: Shutterstock
Vágólapra másolva!
Medencébe fulladt egy nő, aki röviddel az esküvője előtt anyjával elutazott egy kéthetes nyaralásra, hogy feltöltődhessen élete legfontosabb napja előtt. Senki nem tudja, hogy mi történt pontosan, hiszen aznap még teljesen jól volt. Az orvosok azonosítatlan szívbetegségre gyanakodnak.
Vágólapra másolva!

A 37 éves Kirsty Earnshaw a karibi Saint Lucia szigetére utazott anyjával, Lynn-nel, hogy két hetet együtt töltsenek még azelőtt, hogy a nő hozzáment volna szerelméhez Amerikába. A várva várt eskövőre azonban traguóikus módon már nem került sor, mivel a nő eddig ismeretlen okok miatt belefulladt a medencébe a nyaralás alatt. 

Anyja talált rá, miközben arccal lefelé a medence vízében lebegett. A brit hatóságok toxikológiai jelentést kértek, melyet nem kaptak meg, ami megnehezítette a haláleset kivizsgálását. A vizsgálat során az anyát is meghallgatták, aki teljesen összetört. Elmondása szerint lánya kedves és jószívű volt, akit mindenki nagyon szeretett.

A tragédia napján még együtt élvezték a jó időt a medencénél. Könyveket olvastak, egy bárban iszogattak, Kirsty azonban mindezek ellenére nem lett részeg, és fájdalomra sem panaszkodott -  írja a The Sun.

Rövid távollét után 6 óra körül Lynn visszatért a medence partjára, és sokkoló látvánnyal szembesült:

 lánya a medencében lebegett. Az asszony azonnal mentőt hívott hozzá, akik kórházba vitték, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

 A halál okaként a fulladást  nevezték meg.

Napozó nő: image

Az anya azóta sem érti , hogy történhetett, hiszen elmondása szerint 

lánya kifejezetten jó úszó volt, és sosem drogozott. Külső sérüléseket nem találtak a testén, így az orvosok egyelőre azt feltételezik, hogy egy eddig nem felfedezett szívbetegség okozhatta a halálát. 

 

Egy másik fiatal nő is az esküvője előtt halt meg, mint kiderült, gyilkosság áldozatat lett, egy idegen férfi végzett vele. Menyasszonyi ruhájában temették el. Szintén nem érte meg az esküvőjét egy a fiatal, tehetséges ausztrál morokrossz-versenyző, Jayden Archer, aki mindössze 27 évesen halt meg, miután egy veszélyes gyakorlatot próbált végrehajtani. Egy fiatal ír nő pedig vőlegényét búcsúztatta menyasszonyi ruhában, akiegy tragikus balesetben halt meg röviddel az esküvő előtt. 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!