Tömegbaleset az S7-esen: gyerekek is meghaltak

Vágólapra másolva!
Négy ember meghalt, tizenketten megsérültek az észak-lengyelországi Gdansk városánál, az S7-es gyorsforgalmi úton szombatra virradóra - közölte a Polsat News lengyel kereskedelmi hírtelevízió.
Vágólapra másolva!

Az S7-nek a Gdanskot egy másik tengermelléki várossal, Gdyniával összekötő, jelenleg útjavítási munkálatok alatt álló szakaszán bekövetkezett balesetben 

21 jármű, ezen belül három kamion ütközött össze. 

A karambol után több autó kigyulladt – számolt be a Polsat News. 

image

A rendőrség tájékoztatása szerint a halálos áldozatok között gyermekek is vannak.

Szombat este a Polsat News tudatta: őrizetbe vették a baleset egyik résztvevőjét, egy 37 éves kamionsofőrt, aki az előzetes rendőrségi vizsgálat szerint belehajtott az előtte kialakult dugóban álló járművekbe, ez okozta a közlekedési katasztrófát. A gyanúsítottat vasárnap hallgatják ki. Egyelőre annyi biztos, hogy nem részegen vezetett a halálos balesetet okozó sofőr.

image

Magyarországon is előfordulnak tömegbalesetek. Augusztus végén két ilyen is történt az M1-es autópályán. A hónap elején az 51-es úton történt egy brutális tömegbaleset, amelyben 8 ember volt érintett. Júliusban pedig az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Biatorbágy közelében, valamint Izsák közelében, az 52-es főúton kellett brutális karambol miatt intézkednie a hatóságoknak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!