Vágólapra másolva!
Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül9 bejegyzés

Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háború 977. napjáról.

 

13:51
október 27, 2024
Vágólapra másolva!

Drónokat semmisítettek meg az oroszok Brjanszknál

Az orosz légvédelem három ukrán repülőgép típusú drónt semmisített meg a Brjanszki régió felett

 – jelentette be Alekszandr Bogomaz kormányzó Telegram on. Bogomaz tájékoztatása szerint személyi sérülés nem történt és jelentős kár sem keletkezett.

12:39
október 27, 2024
Vágólapra másolva!

„Tulip” önjáró aknavetőt lőttek ki az oroszok Harkovnál

A Lancet lövedék csapása megsemmisített egy ukrán „Tulip” önjáró aknavetőt Harkov régióban – jelentette az orosz védelmi minisztérium

A harkovi régióban lévő északi csapatcsoport egyik egységének légi felderítő berendezései az ukrán fegyveres erők „Tulpan” önjáró aknavetőjét fedezték fel , amely egy erdősávban volt elrejtve. Az önjáró aknavetőt kilőtték

 – áll az üzenetben. 

11:00
október 27, 2024
Vágólapra másolva!

Orosz dróntámadás érte Kijevet

Oroszország második egymást követő éjszaka több hullámban támadta drónokkal Kijevet 

- közölte vasárnap az ukrán főváros katonai közigazgatása.

Úgy tűnik, hogy most minden éjszaka, hosszú szünetek nélkül, az orosz fegyveres erők támadják a békés Kijevet

 - közölte Szerhij Popko, a katonai közigazgatás vezetője a Telegram üzenetküldő alkalmazáson. Elmondta, hogy Oroszország több hullámban, különböző irányokból és különböző magasságokból mintegy 10 drónt indított, de az ukrán légvédelmi egységek a város felé közeledő valamennyi eszközt megsemmisítették. Sérültekről vagy nagyobb károkról nem érkezett jelentés - közölte az MTI.

 

 

 

09:49
október 27, 2024
Vágólapra másolva!

51 ukrán drónt semmisített meg Oroszország

Az orosz légvédelem 51 ukrán drónt semmisített meg és fogott el Oroszország hét régiójában, valamint az Azovi-tenger felett 

– jelentette az orosz védelmi minisztérium.

18 drónt fogtak el a Tambov régió területén és 16 drónt lőttek le a belgorodi régió területe felett. 

Négy UAV-t semmisítettek meg a Brjanszki, Lipecki és Orjoli régiók területén . Három UAV-t semmisítettek meg a voronyezsi régió felett, egy UAV-t pedig a Kurszk régió felett lőttek le .

07:20
október 27, 2024
Vágólapra másolva!

Több robbanás is hallatszott Kijevben

Több robbanás is hallatszott Kijevben egy légiriadó miatt – írja a Strana.ua ukrán kiadvány. Az ukrán Digitális Transzformációs Minisztérium online térképe szerint Kijevben és a kijevi régióban légiriadó szólal meg . Emellett Ukrajna csernyihivi, szumi, poltavai és harkovi régióiban is riasztást hirdettek.

 

06:29
október 27, 2024
Vágólapra másolva!

Szu-34-es bombázóval támadtak az oroszok a kurszki határvidéken

A Szu-35S vadászrepülőgép legénysége kísérte azt a Szu-34-es bombázót, amely bombatámadást hajtott végre az ukrán hadsereg ellen a kurszki határvidéken

 – közölte az orosz védelmi minisztérium. A titkosszolgálati jelentés szerint a célpontokat sikeresen eltalálták – tette hozzá az osztály.

05:58
október 27, 2024
Vágólapra másolva!

Ennyien érkeztek Ukrajnából Magyarországra a román-magyar határon

A román-magyar határszakaszon belépők közül 7765 fő nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett. Az összes beléptetett közül a rendőrség 22 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes. Ezen időtartamon belül kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzése érdekében.

05:57
október 27, 2024
Vágólapra másolva!

Ennyien érkeztek Ukrajnából Magyarországra

Magyarország területére 2024. október 26-án 0 óra és 24 óra között az ukrán-magyar határszakaszon 7457 fő lépett be. Az összes beléptetett közül a rendőrség 22 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes. Ezen időtartamon belül kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzése érdekében.

 

05:48
október 27, 2024
Vágólapra másolva!

Ez történt tegnap

Előző napi percről percre közvetítésünket itt olvashatja el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!