Vaddisznók jelentek meg egy kocsma előtt - fotó

Vágólapra másolva!
Rendszeresen vaddisznók sétálnak el egy pub mellett az angliai Cinderfordban. A pub tulajdonosa azt mondta, hogy "teljesen normális", hogy az állatok a városban és akörül kószálnak.
Vágólapra másolva!

Öt vaddisznót láttak egy belvárosi kocsma mellett sétálgatni az angliai Cinderfordban. Nagy-Britanniában egyre nagyobb a vaddisznópopuláció az olyan területeken, mint például a Cinderfordhoz közeli Dean erdőben - ahol korábban már egy embernek leharapta az ujját egy vaddisznó.

A vaddisznók háziállatokat és embereket is megtámadták és az állatok még azt is megtanulták, hogy mikor jár körbe a városban a szemeteskocsi - így akkor merészkednek be a városba, hogy a kukákat feltúrják. Nikki Norman, a pub tulajdonosa elmondta, hogy a Forest of Dean közelsége miatt "teljesen normális", hogy az állatok a városban kóborolnak. Azt mondta: 

A vendégek imádják őket.

A vaddisznót 700 évvel ezelőtt a kihalás közelébe vadászták, de az 1990-es években ismét megjelentek az állatok az angliaia erdőkben - írja a Daily Star.

Néhány napja cikket közöltük arról, hogy hatalmas vaddisznó hozta rá a frászt a biciklisekre Baján – videó. Arról is írtunk, hogy a Németország délkeleti részét radioaktív vaddisznók lepték el. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!