Az életébe került az ötgyerekes anyának, hogy brazil feneket akart

Vágólapra másolva!
Egy szépségterapeuta anya elhitte a médiában is népszerű fenékfeltöltő kezelésről, hogy biztonságos és elvégeztette magán, de váratlanul meghalt a beavatkozás után. Öt gyereket hagyott maga után.
Vágólapra másolva!

A 33 éves Alice Delsie Preete Webb szépségterapeuta meghalt miután megcsináltatta magán a jelenleg nagyon népszerű hialuronsavas fenékfeltöltést. Ez a beavatkozás körülbelül 1 millió forintba kerül és egy óra alatt elvégezhető. 

A Mirror ahhoz az információhoz jutott, hogy a beavatkozást egy orvosi képzettség nélküli ember végezte. A gloucestershire-i rendőrség nyomozói letartóztattak két embert az ügyben. 

Neki volt a legnagyobb szíve, és a családja volt a mindene. 

- mondta a meghalt nő egyik barátja. 

A nő férje köszönetet mond mindenkinek, akik az anya nélkül maradt öt gyerekét segítik pár kedves szóval. A szépségterapeuta Webb azért választotta ezt a beavatkozást, mert a közösségi médiában kockázatmentesnek és olcsónak nevezik a feltöltést, de ez sajnos távol áll a valóságtól. 

A Save Face szervezetnek 2022 óta 479 beteg számolt be a beavatkozás utáni komplikációkról, az esetek felében súlyos és életveszélyes szövődmények, fertőzések, tályogok alakultak ki, sokan kórházi és sebészeti ellátásra is szorultak. A beavatkozásokat számos alkalommal olyan emberek végezték, akiknek nincs egészségügyi végzettségük. 

Ashton Collins a Save Face egyik alapítója azt mondta, hogy 2023. decemberében kampányt indítottak, ahol felszólították a brit kormányt, hogy tegyenek lépéseket, hogy betiltsák a beavatkozást.  A szervezetnek beszámoltak arról is, hogy az esetek 98%-ban az emberek a közösségi médiában találták meg az orvosukat. 

4000 eljárásonként minimum 1 eset halállal végződik. 

Egy másik nő is meghalt egy isztambuli kórházban, miután plasztikai kezelésen esett át, egy vérrög került a tüdejébe, miután a leszívott zsírt visszafecskendezték a fenekébe. 

Jennifer Pamplona egy brazil modell életét is tönkretette a plasztikai beavatkozás, aki Kim Kardashianra akart hasonlítani, neki a beavatkozás óta folyamatos fájdalmai vannak és feltöltésre használt anyag szivárgása miatt meddővé is vált. 

Mintegy 9 millió forintot költött teste átalakítására az a nő, akinek az volt a vágya, hogy ő legyen a legkeresettebb és legkívánatosabb nő. A modellkedés mellett rúdtáncosként is dolgozó nő, a beavatkozások óta tömegével kapja a férfiak versengő üzeneteit, hogy randevúzhassanak vele. 

Magyar hírességek is plasztikai műtéthez folyamodtak, Singh Viki a hasán plasztikáztatta meg a lelógó bőrt, míg Berki Mazsi a melleit csináltatta meg még nagyobbra. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!