Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Meghalt egy tinédzser Angliában, miután hazaküldték a kórházból

Vágólapra másolva!
Meghalt a 11 éves Annabel Greenhalgh Warwickban 2022. október 14-én, egy nappal azután, hogy az orvosok azt mondták neki a kórházban, székrekedése van. A szülők hazavitték a lányt az intézményből, akit másnap reggel holtan találtak az ágyában.
Vágólapra másolva!

Hazaküldték Annabel Greenhalgh-t a warwicki kórházból, a tinédzser másnap meghalt

 - számolt be róla a Mirror.  A 11 éves iskolás lánynak az orvosok szerint csak székrekedése volt, nem sokkal később azonban az apja holtan talált rá a szobájában. A férfi hívta a mentőket, akik megpróbálták újraéleszteni Annabelt, de nem tudták megmenteni az életét.

A szülők most válaszokat követelnek.

 Lányuknak 2017-től négy éven keresztül súlyos hasi fájdalmai voltak, több alkalommal szorult kórházi kezelésre. Annabel halálának vizsgálata június 14-én, pénteken kezdődik a coventry-i bíróságon. A szülők, Craig és Josie azt mondták, a tragédia óta üres az életük. 

Annabel egy fantasztikus gyerek volt, mindenki szerette, aki csak találkozott vele. Kedves volt, kreatív, szórakoztató és mindig mindenkit elfogadott 

- mondta a 45 éves édesanya. 

Imádta a zenét, a divatot, a művészeteket, a barátait, és a macskáját. Ő volt az életünk legnagyobb ajándéka, rengeteg szeretetet, örömet és boldogságot hozott az életünkbe. Amióta elveszítettük, napjaink nagy része szorongással, ürességgel és szomorúsággal telik - tette hozzá.

Amikor közölték velünk, hogy hazavihetjük Annabelt a kórházból, abban bíztunk, hogy nincs semmi komoly baja.

Az, hogy holtan találtunk rá, még mindig felfoghatatlan számunkra. Azóta is azon gondolkodunk, hogy vajon lehetett volna-e többet tenni a megmentéséért. Ő volt az egyetlen gyerekünk, és még mindig sok megválaszolatlan kérdésünk van azzal kapcsolatban, hogy mi történt vele - magyarázta az apuka.

Tudjuk, hogy hihetetlenül nehéz lesz mindent újra meghallgatni a vizsgálat során, de ezt meg kell tennünk a lányunk tisztelete miatt

 - mondta szomorúan.

Vérmérgezésben meghalt egy kétéves kislány, miután egy fiatal orvos hazaküldte őt a szüleivel egy chelmsfordi kórházból. A gyereket április 7-én szállították az intézménybe lázzal, bőrkiütéssel. Tragédiával végződött egy ötéves gyerek fogorvosi rutinműtétje is: két tejfogát kellett kioperálni, azonban a műtét során váratlanul kómába esett, majd később a kórházban meghalt. A gyászoló szülők, fel sem tudják fogni, hogyan fordulhatott ez elő, hiszen a fiú addig teljesen egészséges volt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről