A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nicole Kidman különleges születésnapja

Vágólapra másolva!
Az ausztrál színésznő, úgy látszik, nem szeretne beállni azoknak a hírességeknek a sorába, akik hatalmas születésnapi partikat rendeznek többoldalas extrém kívánságlistával.
Vágólapra másolva!

Az olykor vörös, máskor szőke szépség inkább arra az emberre gondol ezen a napon, aki világra hozta. Úgy érzi, hogy nem saját magát, hanem anyukáját illeti az ünneplés születése napján.

A nemrég harmincnyolcadik életévébe lépett filmcsillag minden születésnapja alkalmával ajándékokkal halmozta el édesanyját. "Szerintem a születésnapom nem rólam szól. Én egész évben a figyelem középpontjában vagyok, ez viszont egy különleges nap, ilyenkor mindig virágot szoktam küldeni a mamámnak" - nyilatkozta Tom Cruise exkedvese.

Kidman és Cruise négy éve, 2001-ben szakítottak, és bár a szép színésznő karrierje a válás után egyenesen felfelé ívelt, a magánéletben még azóta sem találta meg az igazit.

Ellentétben Cruise-zal, aki pár hete jegyezte el Katie Holmes színésznőt, s most az a hír járja, a színész szeretné, ha Nicole is részt venne az esküvőjükön. A negyvenkét éves színész két hónap együttlét után kérte meg a 27 éves színésznő kezét. Pontosan még nem ismert, hogy mikor lesz a nagy nap, de valószínűleg az év végére tervezik az esküvőt.

Kidman már korábban azt nyilatkozta, hogy örül Katie és Tom kapcsolatának, úgyhogy egyáltalán nem kizárt, hogy ott lesz exférje esküvőjén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!