A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Garner és Affleck otthagyja Hollywoodot

Vágólapra másolva!
Elköltözik Hollywoodból Ben Affleck amerikai színész és felesége, Jennifer Garner színésznő, ugyanis minél kevésbé akarnak "hollywoodiak" lenni.
Vágólapra másolva!

Ben Affleck, Oscar-díjas színész és felesége, Jennifer Garner, az Alias című sorozat főszereplőnője, úgy döntöttek, hogy elköltöznek Hollywoodból. A pár Bostonban - Affleck szülővárosában - keres magának új lakást, ahol "normálisabb körülmények között" tudják felnevelni, most nyolchónapos kislányukat, Violetet.

"Annyira szeretnék Hollywood-mentesíteni az életüket, amennyire csak lehet" - mondta el a pár egyik barátja a Contactmusic.com oldalnak, majd hozzátette: "A döntésükben természetesen az is szerepet játszik, hogy így közelebb lesznek mindkettőjük családjához. Violet így nemcsak a nagymamáját ismeri meg, hanem szinte minden rokonukkal szorosabbra fűzhetik a kapcsolatot."

Affleck és Garner 2005-ben házasodtak össze, ugyanez év decemberében született meg a kislányuk, Violet. Ben Affleck, az Armageddon című film egyik főszereplője, korábban Jennifer Lopez partnere volt, de kapcsolatukat sokan reklámfogásnak tartották: alig néhány hónappal azután, hogy szakítottak, már mindketten találtak maguknak új párt - sőt, Lopez négy hónappal később már Marc Anthony felesége volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!