Gwen Stefani amerikai énekesnő, a No Doubt együttes egykori tagja többoldalas listát nyújtott be azokról a tárgyakról és ételekről, amelyeknek a rendelkezésére kell állnia turnéja minden egyes állomásán.
Az énekesnő számára a legfontosabb egy hófehér terítővel letakart büféasztal, amelyre csak bio minősítésű kesudió és mandula kerülhet. Stefani a salátáját szintén organikus zöldségekből (uborkából, zellerből, parajból, céklából és sárgarépából) akarja összeállítani, ezért a koncertek szervezőinek ezekről is gondoskodniuk kell.
A desszert természetesen biogyümölcs - alma, körte, szilva és banán -, amelyeket Gwen Stefani minden alkalommal ezüst étkészlettel kíván elfogyasztani.
A szervezőknek mindemellett az énekesnő öltözőjébe kell készíteni 30 üveg, vitaminnal dúsított ásványvizet, négy egyforma illatosított gyertyát, 10 hófehér törülközőt és a környék legjobb éttermeinek étlapját is.
"Muszáj egészségesen élnem és minden nap tornáznom, mert hajlamos vagyok a hízásra" - árulta el egy interjúban Gwen Stefani. "Tízéves korom óta diétázom. Igazi rémálom az életem, de sajnos imádom a ruhákat és nagyon hiú vagyok, így van, ami motiváljon."