A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elmeorvos vizsgálja Britney Spearst

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnőnek elmeorvosi vizsgálatnak kell alávetnie magát - határozott a Los Angeles-i bíróság, mivel a jogi képviselők ugyanis nem biztosak abban, Spears felfogja, ami történik vele.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő beszámíthatóságát vizsgálja meg egy igazságügyi pszichiáter - rendelkezett a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság. A Reuters híre szerint Scott Gordon, a bíróság megbízottja február 13-ára rendelte meg a jelentést, ugyanakkorra, amikor eldöntik: szükség van-e Spears további gyógykezelésére.

A zűrös életű énekesnőt múlt héten szállították be az UCLA psziciátriai osztályára, ahol az elkövetkező két hétben szakorvosi segítséget kap lelki eredetű problémái megoldásához, és állítólagos bipoláris depresszióját is kezelik.

Spears vagyonának felügyeletét - ideiglenesen - az édesapja, Jamie Spears és az ügyvédje kapta meg. Sam Luftit, az énekesnő "első számú bizalmasát" azonban eltiltották Britney-től. Az önjelölt menedzser, a távoltartási határozat alapján, semmilyen módon nem közeledhet Spears-hez, nem üzenhet és nem írhat neki.

Egy, a hírügynökségnek nyilatkozó, Los Angeles-i rendőrtiszt szerint a városnak 25 ezer dollárjába került, hogy távolt tartsák a kórháztól a lesifotósokat, amikor Spears-t az intézménybe szállították, ezért kezdeményezik, hogy szigorúbb szabályokat hozzanak a paparazzók ellen, amikor közterülten fényképezik a hírességeket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!