A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Scarlett Johansson Barack Obamával levelezik

Vágólapra másolva!
Scarlett Johansson amerikai színésznő és Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje rendszeresen e-mailezik egymással - erről a 23 éves amerikai színésznő beszélt egy amerikai hírportálnak adott interjújában. 
Vágólapra másolva!

Scarlett Johansson amerikai színésznő Barack Obama demokrata párti elnökjelölt nagy rajongója, s ezt az Elveszett jelentés című film főszereplője nem is titkolja: "a szívem az övé" - mondta újságírók előtt, még januárban.

A színésznő több demokrata előválasztási vita után is e-mailt küldött a politikusnak, amelyben gratulált szerepléséhez, Obama pedig nem csak 1-2 sorral, felületes protokoll válasszal intézi el Johansson leveleit, hanem tartalmas válaszokat küld.

"Lenyűgöző, hogy képes időt szakítani a levelezésre" - mondta a Politico című amerikai internetes újságnak a 23 éves híresség. "Folyamatosan úton van, mégis képes arra, hogy minden e-mail-re személyesen válaszoljon, és minden adományozót felhívjon, legalább egy 'köszönöm'-mel."

"Obamát országszerte a fiatalok támogatják - ami a republikánus John McCain szenátorról például nem mondható el -, ráadásul olyanok, akiknek azelőtt eszükbe sem jutott a politika" - tette hozzá.

Johansson a kampánybéli szerepéről azt mondta: igyekszik minél több ember figyelmét felhívni Obama üzenetére. "Ha van két szabad napom, jelzem a stábnak, és egyeztetünk, hogy milyen eseményen vennék hasznomat" - nyilatkozta.

Scarlett Johanssonon kívül olyan hírességek kötelezték el magukat Barack Obama mellett, mint Oprah Winfrey, Tom Hanks, Robert De Niro, Jennifer Aniston, George Clooney, Bruce Springsteen, Jessica Alba és Ryan Phillippe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!